Λίστα Με Έλληνες Καθηγητές Φερόμενους Ως Μυστικούς Πράκτορες Των ΗΠΑ Διέρρευσαν Χάκερς!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017

Λίστα Με Έλληνες Καθηγητές Φερόμενους Ως Μυστικούς Πράκτορες Των ΗΠΑ Διέρρευσαν Χάκερς!!


Τα προσωπικά δεδομένα 350 μυστικών πρακτόρων των ΗΠΑ δημοσίευσαν χάκερ στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org. Συγκεκριμένα, οι χάκερ έγραψαν στην ιστοσελίδα...

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα χτυπήσαμε με επιτυχία τους αμερικάνικους server και πήραμε κάποιες από τις πληροφορίες των παγκόσμιων πρακτόρων των ΗΠΑ.

Με μια απλή ευπάθεια, ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε κυβερνητικό server και να πάρει δεδομένα!

Υπάρχουν 350 πράκτορες από όλο τον κόσμο που εργάζονται για την αμερικανική κυβέρνηση. Θα μοιραστούμε ονόματα, e-mail, τηλέφωνα και διευθύνσεις!»

Σημειώνεται ότι μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται και 7 Έλληνες.
zougla.gr

Από το antizitro βρήκαμε και το παρακάτω στοιχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες