Άντρας καταγράφει κεραυνό σε βίντεο που αμέσως μετά καταστρέφει την αυλή του - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 27, 2017

Άντρας καταγράφει κεραυνό σε βίντεο που αμέσως μετά καταστρέφει την αυλή του


Όταν ο 38χρονος Ντάνιελ Μόντολ βγήκε από το σπίτι του για να καταγράψει μια καταιγίδα σε απόσταση, δεν περίμενε ότι θα τον πλησίαζε τόσο πολύ....

Στεκόταν ασφαλής στην ταράτσα του στο Άουστ-Αγκντέρ της Νορβηγίας και κατέγραφε τους κεραυνούς που έπεφταν στην περιοχή. Η φύση, ωστόσο, είχε προγραμματίσει κάτι παραπάνω από αυτό. 

Όσο ήταν ακόμη με τις σαγιονάρες του, ο Ντάνιελ είδε έναν κεραυνό να αφήνει κρατήρα στην αυλή του, περίπου 5 μέτρα μακριά του. Δεν ήταν αρκετά γρήγορος για να απαθανατίσει το σκηνικό, όμως μπόρεσε να μας παρουσιάσει το αποτέλεσμα. Αποφάσισε να μπει στο σπίτι για το υπόλοιπο της καταιγίδας. 

Ο ανεμιστήρας οροφής του δε λειτουργούσε πια, ενώ υπήρχαν σημάδια καψίματος στην πρίζα που βρισκόταν το ρούτερ του. Ο 38χρονος Ντάνιελ Μόντολ βγήκε από το σπίτι του για να καταγράψει μια καταιγίδα σε απόσταση, όμως η φύση είχε άλλα σχέδια. Στεκόταν ασφαλής στην ταράτσα του και κατέγραφε τους κεραυνούς που έπεφταν στην περιοχή, όμως ξαφνικά το σκηνικό άλλαξε.

Όσο ήταν ακόμη με τις σαγιονάρες του, ο Ντάνιελ είδε έναν κεραυνό να αφήνει κρατήρα στην αυλή του…

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες