Αυτή είναι η πυροσβέστης που «ανάβει» φωτιές στο instagram - Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 27, 2017

Αυτή είναι η πυροσβέστης που «ανάβει» φωτιές στο instagram - Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε




Είναι η Gunn Nartenη πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστης στον κόσμο;
Η 30χρονη, από το Stavanger της Νορβηγίας, εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το personal training...

Η Gunn έχει έναν «στρατό» σχεδόν 113.000 ακολούθων στο Instagram λόγω της εμφάνισής της και των συμβουλών της για σωματική υγεία και ευεξία. Όπως η ίδια δηλώνει στα βρετανικά μέσα, ο κόσμος πολλές φορές ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει το επάγγελμά της.

Παρά την επικινδυνότητα της δουλειάς της δε τρομάζει και βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή, δίπλα στους άνδρες συναδέλφους της.

Ο Gunn έγινε πυροσβέστης όταν ήταν μόλις 20 ετών. «Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστρια όταν ήμουν 20 ετών. Μου άρεσε πάντα η δράση και η συμμετοχή σε μια ομάδα. Όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να συνδυάσω δράση και ομαδική δουλειά με ένα επάγγελμα που προϋποθέτει σωματική άσκηση, απαιτητικά καθήκοντα και προσφορά στους συνανθρώπους μου, τότε η επιλογή ήταν εύκολη. Λατρεύω τη δουλειά μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Πριν δέκα χρόνια όταν έκανε αίτηση για να μπει στην πυροσβεστική, η μητέρα της, της είπε πως δεν έχει ακούσει ποτέ για γυναίκα πυροσβέστη. Η ίδια όμως, της απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντάς της ότι θα γίνει αυτή.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες