Τον Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Μουρίκης - Video & Εικόνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017

Τον Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Μουρίκης - Video & Εικόνες



Τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου
επισκέφθηκε το μεσημέρι, ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας Σωτήρης Μουρίκης...

Ο κ.Μουρίκης συνεχίζει τον κύκλο επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς φορείς της Κορινθίας, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να ενημερώσει ταυτόχρονα για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού του.

Ο κ. Μουρίκης αναφέρθηκε στην ένσταση που κατέθεσε στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής που αφορά την δεύτερη κάλπη στο Κιάτο, Ενώ ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στο Συνέδριο του Επιμελητηρίου και στην πρόσκληση που δέχθηκε ο δήμος με την υπόδειξη της θεματολογίας σχολιάζοντας πως τα συνέδρια γίνονται στη αρχή της θητείας και αναρωτήθηκε μήπως ο κ. Νανόπουλος να ξανά θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Επιμελητηρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες