«Μυστική συνάντηση Μητσοτάκη – Στουρνάρα με μενού τα φέσια των 200 εκ. της ΝΔ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

«Μυστική συνάντηση Μητσοτάκη – Στουρνάρα με μενού τα φέσια των 200 εκ. της ΝΔ»

Αποκαλύψεις ετοιμάζεται να κάνει η εφημερίδα Documento που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, η εφημερίδα αποκαλύπτει μυστική συνάντηση που
είχαν ο πρόεδρος της ΝΔ και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, με αντικείμενο τα 200 εκ. ευρώ που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία και πώς αυτά μπορούν απλά να…”εξαφανιστούν”.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στο συγκεκριμένο θέμα, εκτός από το Γιάννη Στουρνάρα, παίζει σημαντικό ρόλο και ο μεγαλοεπενδυτής ιδρυτής και πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Πρεμ Γουάτσα, τον οποίο υπενθυμίζουμε ότι είχε συναντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα τέλη Μαΐου «για να συζητήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα».

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες