Έβγαλαν τις μεζούρες, βρήκαν τα χιλιόμετρα 57,5 και έκοψαν τα 7,5 ευρώ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Έβγαλαν τις μεζούρες, βρήκαν τα χιλιόμετρα 57,5 και έκοψαν τα 7,5 ευρώ!

Όχι μόνο δεν ενισχύουν, όχι μόνο δεν εισακούουν τις συνεχείς εκκλήσεις, όχι μόνο δεν διαβάζουν τα αμέτρητα υπομνήματα και τις διαμαρτυρίες των Αστυνομικών Ενώσεων, έρχονται να περικόψουν κιόλας , ελαφρά τη καρδιά!
Οι αστυνομικοί της Αργολίδας, δύναμη των οποίων μεταβαίνει στην Κόρινθο την τελευταία πενταετία και συνδράμει στην φύλαξη του Κέντρου κράτησης μεταναστών Κορίνθου είδαν να «χάνεται» από την οικονομική αποζημίωση τους το ποσό που προβλεπόταν για την μετακίνηση τους από την έδρα τους στην Κόρινθο!
Η περικοπή βέβαια έχει αιτία! Το Υπουργείο Μεταφορών υπολόγισε… αλλιώς τώρα, τις χιλιομετρικές αποστάσεις  και έκρινε πως το ποσό που δινόταν δεν πρέπει πλέον να δίνεται!
Βγήκαν οι μεζούρες λοιπόν και μετρήθηκαν τα χιλιόμετρα από την Αστυνομική Διεύθυνση της Αργολίδας έως και το κέντρο κράτησης Κορίνθου και βρέθηκε πως η απόσταση είναι 57,5 χιλιόμετρα! Η αποζημίωση δίνεται εάν τα χιλιόμετρα της απόστασης από το σημείο αναφοράς έως το σημείο μετάβασης είναι 60 χιλιόμετρα!
Ως εκ τούτου και για 2,5 μόλις χιλιόμετρα το Υπουργείο «κόβει» τα 7,5 ευρώ που έδινε ως ημερήσια αποζημίωση στερώντας όπως λέει η Ένωση της Αργολίδας στους αστυνομικούς την προμήθεια των απαραίτητων σε ημερήσια βάση. Γίνεται δε λόγος για ανισομέρεια και για αδικία αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν ημερήσια αποζημίωση για απόσταση 50 χιλιομέτρων ενώ οι ένστολοι για 60!
Επιστολή διαμαρτυρίας έχει ήδη φύγει από την Ένωση Αστυνομικών της Αργολίδας  και ζητάται αποκατάσταση. Τώρα αν αυτή γίνει ή αν το Υπουργείο κρίνει πως… οι αστυνομικοί θα πρέπει να επιστρέψουν και τα χρήματα που ελάμβαναν τόσο καιρό παρ ότι τα χιλιόμετρα 57,5  και όχι 60 και άρα αδίκως τα ελάμβαναν, θα σας γελάσω! Όλα όμως είναι πιθανά!
ΥΓ: Από τη μύγα ξίγκι που λέει και ο λαός μας!
Χ.τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες