ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ-Που θα αποπειραθούν να ολοκληρώσουν αύριο, τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ-Που θα αποπειραθούν να ολοκληρώσουν αύριο, τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής.


69 πλειστηριασμοί αύριο Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη στην Αττική, εκ των οποίων 22 θα πραγματοποιηθούν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Και ενώ το παράνομο και σκανδαλώδες σύστημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ, με πρωτοπαλίκαρα τους Κοντονή-Θεοδόση-Ρούσκα, "κολλάει" και μπάζει από παντού, το κύκλωμα των 30 πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων σε ολόκληρη την Αττική, καλά κρατεί.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω προ ολίγων μηνών είχε αποκαλύψει και δημοσιεύσει με ονόματα και στοιχεία, την κλίκα των συμβολαιγράφων εκείνων που κάθε Τετάρτη συναντάμε στα Ειρηνοδικεία όλης της Αττικής.
Είναι διαρκώς οι ίδιοι και οι ίδιοι...
Μάλιστα συχνότατο φαινόμενο είναι ο ίδιος κόρακας-συμβολαιογράφος να αναλαμβάνει πλειστηριασμούς ταυτόχρονα σε 2 και 3 Ειρηνοδικεία.
Είναι η κλίκα των 30, που εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των funds αλλά και της τσέπης τους, κόπτονται να αναλάβουν το "πακέτο" των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με κάθε τίμημα, με την μνημονιακή δοσίλογη πολιτική ηγεσία του τόπου να τους στρώνει το χαλί, καταπατώντας κάθε έννοια αστικής δημοκρατίας και Συνταγματικής νομιμότητας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εδώ και 4 χρόνια βρίσκεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ στην πρώτη γραμμή του Αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και την εκποίηση της λαϊκής περιουσίας στα Ειρηνοδικεία της χώρας και στην πρώτη γραμμή της αποκάλυψης των εχθρών του Λαού μας και των σχεδίων τους.
Θα συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, με συνέπεια και αυταπάρνηση, κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον Τόπο μας και τον Λαό μας όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται και έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Αυτοί είναι οι συμβολαιογράφοι-κοράκια που θα αποπειραθούν να ολοκληρώσουν αύριο, τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής.
Να περιμένουν όταν ξεκινήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τα γραφεία τους να γίνουν κέντρα αγώνα και διαδηλώσεων από τον Ελληνικό Λαό.
1. Δημητρέλλου Στυλιανή (Ακαδημίας 62, Αθήνα)
2. Φωτοπούλου Όλγα (Σόλωνος 47, Αθήνα)
3. Σίμου-Κοσμάτου Άννα (Κωλέττη 11, Αθήνα)
4. Βαλσαμίδου Βασιλική (Σταδίου 43, Αθήνα)
5. Ζαγκανά Ιωάννα (Μπόταση 12, Αθήνα)
6. Βασιλάκης Στέφανος (Βασ.Γεωργίου 21, Πειραιάς)
7. Μπαρλαμά Μελπομένη (Ακαδημίας 85, Αθήνα)
8. Γασπαρινάτου Μάρθα-Αικατερίνη (Ακαδημίας 4, Αθηνα)
9. Δάλλα-Πολυζώη Θηρεσία (Χαριλάου Τρικούπη 7α, Αθήνα)
10. Καυμενάκη Ουρανία (Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα)
11. Σοφιανόπουλος Βασίλειος (Ζ.Πηγής 8-10, Αθήνα)
12. Ρήγα Άννα (Ακαδημίας 59, Αθήνα)
13. Σιμοπούλου Ευφροσύνη (Ακαδημίας 31, Αθήνα)
14. Σακκά Αγγελική (Σταδίου 39, Αθήνα)
15. Σακκά Δέσποινα (Σταδίου 39, Αθήνα)
16. Σγούρα Βαρβάρα (Καποδιστρίου 18, Αθήνα)
17. Μπαμπάτσικου Ειρήνη (Ελ.Βενιζέλου 168, Καλλιθέα)
18. Παπαζαφειροπούλου Κωνσταντίνα (Πατησίων 4, Αθήνα)
19. Καμπανέλλου Γεωργία (Σκουφά 11, Αθήνα)
20. Κατή Ευφροσύνη (Σόλωνος 77, Αθήνα)
21. Σταυριανού Μαρίνα (Ομήρου 24, Αθήνα)
22. Λαγιανδρέου-Κάκκου Αλεξάνδρα (Αιόλου 100, Αθήνα)
23. Μπόλτση Ευσταθία (Αιόλου 100, Αθήνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες