Κινητοποίηση εκπαιδευτικών έξω από του υπουργείο Παιδείας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2017

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών έξω από του υπουργείο Παιδείας


Η πρώτη πανελλαδική κινητοποίηση για το νέο σχολικό έτος πραγματοποιείται σήμερα, με δασκάλους και καθηγητές να αντιδρούν στην αξιολόγηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, ενώ στα αιτήματα τους περιλαμβάνονται οι μόνιμοι διορισμοί, καθώς επίσης και κάλυψη των κενών θέσεων στα σχολεία, που δημιουργούν θέματα σε γονείς και μαθητές.

Στην Αθήνα η διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών γίνεται στο υπουργείο Παιδείας και στη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Παράλληλα, οι ΕΛΜΕ έχουν προκηρύξει για σήμερα στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Αυτήν τη στιγμή, στη Νερατζιώτισσα, στην Αθήνα, η κινητοποίηση συνεχίζεται, με μια αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών να μπαίνει εντός του κτιρίου και να έχει συνάντηση με ανθρώπους του υπουργείου.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:
IMG_1894IMG_1893IMG_1892IMG_1891IMG_1890IMG_1889IMG_1885
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες