ΜΑΤ και «Δεν πληρώνω» στο Ειρηνοδικείο -Ξεκίνησαν ξανά οι πλειστηριασμοί [βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

ΜΑΤ και «Δεν πληρώνω» στο Ειρηνοδικείο -Ξεκίνησαν ξανά οι πλειστηριασμοί [βίντεο]


Ένταση επικράτησε χθες Τετάρτη 6/9/2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως ανάμεσα σε μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ και αστυνομικών δυνάμεων με αφορμή τους πλειστηριασμούς...

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 33 πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων και μετοχές της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος». Ωστόσο δεν εμφανίστηκαν πλειοδότες.

Τελικά διενεργήθηκε ένας πλειστηριασμός ενός διαμερίσματος.

Οπως και τις προηγούμενες φορές τα μέλη των συλλογικοτήτων βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο προκειμένου να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, ωστόσο στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναβαθμίζει την καταστολή στέλνοντας τα ΜΑΤ στα δικαστήρια», έλεγαν μεταξύ άλλων τα μέλη των «Δεν Πληρώνω» και παράλληλα έκλεισαν με πανό την είσοδο στους αστυνομικούς των Υ.ΜΕ.Τ στην αίθουσα 7.

Μάλιστα στη συνέχεια στην ιστοσελίδα τους πανηγύριζαν αναφέροντας πως κατάφεραν να διώξουν τα ΜΑΤ από το Ειρηνοδικείο.





Δείτε το video και τις εικόνες που ανέβασε το Κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στην σελίδα του στο Facebook


Τώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημα δεν επέτρεψε στα ΜΑΤ της χούντας Συριζανελ να εισελθουν εντός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου

Πριν λίγο στο Ειρηνοδίκειο Αθηνών! Τα ΜΑΤ της χούντας ΣυριζαΑνελ-τραπεζιτών επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου αλλά εμποδίστηκαν με αποφασιστικότητα από το Κίνημα!
Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής περιουσίας δεν πραγματοποιήθηκε!
Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία!
Θα νικήσουμε!





Για χθες Τετάρτη ήταν προγραμματισμένοι 88 πλειστηριασμοί στην Αττική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Συγκεκριμένα 32 πλειστηριασμοί ήταν προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
7 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου
6 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών
3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου
5 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας
6 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας
3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου
4 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνος
1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων
2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας
5 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά
3 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου
2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνος
9 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου

Κανένας πλειστηριασμός και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης


Κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε σήμερα από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς οι συμβολαιογράφοι της συμπρωτεύουσας έχουν αποφασίσει να απέχουν από τους πλειστηριασμούς έως και την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του Συλλόγου τους, μετά την 1η Οκτωβρίου, σε νέα Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί, η περαιτέρω στάση τους επί της αποχής.

Ωστόσο, νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη του Συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ζητώντας να μην ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες