Η Σία Αναγνωστοπούλου στην ΕΡΤ για τη ρύπανση του Σαρωνικού και την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην ΕΡΤ για τη ρύπανση του Σαρωνικού και την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας


Η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωινή Ζώνη» για την πολιτική αντιπαράθεση που έχει δημιουργήσει η οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.


«Υπάρχει το Κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και υπάρχουν στοιχεία καταγεγραμμένα στο Υπουργείο, μια υπεύθυνη αντιπολίτευση αναζητά αυτά τα στοιχεία», τόνισε η Σία Αναγνωστοπούλου.
Η Σία Αναγνωστοπούλου ανέφερε επίσης μετά τις δηλώσεις του Σόιμπλε πριν το Eurogroup στο Ταλίν ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν συμβάλλει στην διαφοροποίηση της ατζέντας της Ευρώπης. Τέλος ανέφερε ότι έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένας Ευρωπαϊκός Νότος ο οποίος διεκδικεί επί ίσοις όροις την συμμετοχή του σε αυτήν την Ευρώπη και το σπάσιμο αυτής της διαφαινόμενης Ευρώπης των πολλών ταχυτήτων.
(δείτε εδώ την εκπομπή, με το σχετικό απόσπασμα στο 2.17.50 μέχρι το 2.46.10)
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες