ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθαρισμός της Ακτής Μερμίγκη στα Ίσθμια (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθαρισμός της Ακτής Μερμίγκη στα Ίσθμια (φώτο)


Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου - Loutraki Dive Club το Σάββατο 9/09/2017 πραγματοποίησε υποβρύχιο καθαρισμό και καθαρισμό ακτής στα Ίσθμια στην Ακτή Μερμίγκη. 

O Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου αναφέρει τα έξεις: 

«Στην χθεσινή μας δράση στην παραλία Μερμίγκη στα Ίσθμια την ώρα του υποβρύχιου καθαρισμού έγινε και καθαρισμός ακτής , για μία ακόμη φορά στην περιοχή ! Μετά από την καλοκαιρινή σεζόν φωτογραφίσαμε τι είδους ίχνη αφήνει πίσω του ο άνθρωπος . Τα σχόλια δικά σας ….. Όλοι αυτοί οι βρομιάρηδες (επιεικά) θα έχουν την απαίτηση του χρόνου να βρουν καθαρή παραλία ...».

Δείτε φωτογραφίες (κάντε κλικ για μεγαλύτερη ανάλυση)



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες