Εγκαινιάζεται για δεύτερη φορά από την κυβέρνηση η Ιονία Οδός. Νέα μόδα;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2017

Εγκαινιάζεται για δεύτερη φορά από την κυβέρνηση η Ιονία Οδός. Νέα μόδα;;


Στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού -στο 198,8 χλμ.- θα παραστεί την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...

Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Βέβαια θυμίζουμε ότι πριν το Πάσχα, Μεγάλη Εβδομάδα την Ιονία Οδό εγκαινίασε για πρώτη φορά τότε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Μάλλον στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθιερώνουν τα διπλοεγκαίνια ή τα τριπλοεγκαίνια κάθε φορά που θέλουν να πουλήσουν ανάπτυξη ή κάτι σχετικό.

Δικαίωμα τους, αλλά να μην πληρώνουμε μαλακίες!

Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες