ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-Ενημερώσει μελών σχετικά με προβλήματα συνάδελφων με την είσοδό τους στα γήπεδα.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2017

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-Ενημερώσει μελών σχετικά με προβλήματα συνάδελφων με την είσοδό τους στα γήπεδα..



Ενημερώνω τα μέλη, σχετικά με προβλήματα που αντιμετώπισαν συνάδελφοι με την είσοδό τους στα γήπεδα, ότι στον νέο ΚΑΠ του 2017 δεν αναφέρεται πουθενά η είσοδός μας στους αγωνιστικούς χώρους, όπως παλαιότερα (αναφέρονταν συνήθως στις υποχρεώσεις των παρατηρητών ή των διαιτητών ανάλογα την κατηγορία). 

Αναφέρονταν ριτά και δεσμευτικά προς τις ομάδες ότι, εκτός αυτών που ήταν γραμμένοι στο ΦΑ και των ball boys, μόνο επαγγελματίες φωτορεπόρτερ είχαν το δικαίωμα εισόδου εντός αγωνιστικού χώρου. 

Με την διαγραφή αυτή πλέον δεν έχει κυρώσεις η γηπεδούχος ομάδα, οπότε κάνει ότι θέλει, μπαίνει όποιος θέλει και τρέξε εσύ επαγγελματία φωτορεπόρτερ ''να βγάλεις το φίδι από την τρύπα'', όπως λέει και το λαϊκό ρητό. 

Το ερώτημα είναι, η ένωση τι έκανε; το είδε; ή νομίζει επειδή μας βάλανε με τον νόμο του Κοντονή το 2015, μέσα στα γήπεδα, λύθηκε το πρόβλημα!!! 

Πάντως τα γεγονότα άλλα δείχνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες