Επεσε το Facebook της διοργάνωσης “Crosstheeurocanal” από τα αρνητικά σχόλια - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017

Επεσε το Facebook της διοργάνωσης “Crosstheeurocanal” από τα αρνητικά σχόλια

Ηδη από την ώρα που είμασταν στη διοργάνωση είδαμε πολλά σχόλια για την κακή οργάνωση και την επικίνδυνη διεξαγωγή του αγώνα.
Ομως τα πράγματα στο Facebook είναι ακόμα πιο σκηλρά για τους διοργανωτές:
Ο Τάσος Αντωνόπουλος έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 2 αστεριών
Πολλά μπορεί να ειπωθούν και να είναι σωστά ή λάθος. Ένα όμως δε χωράει αμφισβήτηση. Στη πρωινή ενημέρωση ασφάλειας έγινε σαφές ότι οι κολυμβητες πρέπει να κολυμπάνε ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ. Από την εκκίνηση το ρεύμα του νερού έγινε αντίθετο από τη φορά των κολυμβητων με αποτέλεσμα ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΆΝΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ και αν υπήρχε κολυμβητης από κάτω η σημερινή μέρα θα γραφοταν με μαύρα γράμματα. Δε το συζητάμε για τις τσουχτρες. ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ. ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΆΘΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Η ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Η απόλυτη ξεφτίλα ντροπή σας
Ο Spyros Liardakis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Απαράδεκτη διοργάνωση, ντροπή που ταλαιπωρησατε τόσο κοσμο και φέρατε και Ολυμπιονίκες να υποστηρίξουν τον αγωνα. Ηταν μεγαλο λαθος που δόθηκε η εκκίνηση απο την Ποσειδωνία αφού και την στιγμη της εκκίνησης δεν υπηρχε ευνοϊκό ρεύμα.Αν δεν ειστε ικανοί να διοργανώνετε αγώνες τουλάχιστον αφηστε άλλους που μπορούν και έδειξαν πέρσι οτι τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία. Θα πρεπει να δοθούν τα χρηματα της συμμετοχής πισω σε καθε αγωνιζόμενο.
Ο χρήστης Christos Tsotos έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Μπράβο στα παιδιά που μπόρεσαν και τερμάτισαν,
Μπράβο σε όλους τους άλλους για τη συμμετοχή τους,
Κλωτσιές στους διοργανωτές …..
Ο Lazaros Papadopoulos έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!! Οχι τίποτα αλλο είχαν και το θράσος στον τερματισμό οταν ζήταγαν τα τσιπάκια να μου πουν γιατί το είχα στο πόδι και πως θα χτυπούσα την αψίδα μας τρόλαραν κιόλας απο επανω!
Ο Alex Gelis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Χωρίς να σταθώ στο θέμα οργάνωσης και παροχής πακέτου συμμετοχής το οποίο θα κρίνουν οι αγωνιζόμενοι, θα ήθελα να μάθω τα στοιχεία του υπεύθυνου που πήρε την απόφαση να δώσει εκκίνηση από την Ποσειδωνία λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και πόσα πλωτά ήταν διαθέσιμα για την περισυλλογή των κολυμβητών που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.
Ο Γιώργος Σταυρόπουλος έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
1 ώρα
Τραγική και απαράδεκτη διοργάνωση! Πραγματικά επικίνδυνη!
Ο Ioannis Ampelas έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
1 ώρα
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΑΑ!
ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΛΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!!!
Ο Νικος Πετρακης έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ο κ Νικος Γεμελος που είχε τον τίτλο του υπεύθυνου ασφαλείας και συντονιστή του αγώνα, που έβγαινε κάθε μέρα σε 2-3 ραδιοφωνικός σταθμόυς για να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο να λάβει μέρος σε αυτή τη τεράστια αποτυχία που έχει κρυφτεί γιάτι δεν βγαίνει να ζητήσει ενα συγγνώμη από το κόσμο που προκάλεσε…
Ο Sotiris Andreikos έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ειστε επιεικος ανικανοι να διοργανωσετε οποιοδηποτε αγωνα. Υπηρχαν ατομα που ηρθαν απο το εξωτερικο για να κολυμπησουν αυτη την διαδρομη. Μεγαλυτερο φιασκο δεν εχω ξαναζησει σε κανενα αγωνα. Υποτιθεται οτι πρωτο μελημα ηταν η ασφαλεια. Επρεπε να διακοψετε τον αγωνα και ή να οριστει νεα ημερομηνια ή να δωσετε τα λεφτα πισω στον κοσμο.
Απο ενα σημειο και μετα ολοι κολυμπουσαμε στο πλαι αντι για το κεντρο γιατι αλλιως δεν προχωραγες καθολου (οχι οτι εκει προχωραγαμε). Θα υπηρχαν υποτιθεται 6 βαρκες που θα συνοδευαν, μηπως μετραγατε και τα κανο των ναυαγοσωστων. Παιδια απο το 1ο block εκκινησης περιμεναν πανω απο 1 ωρα στα βραχια να περασει μια βαρκα να τα παραλαβει.
Απαραδεκτη ολη η διοργανωση και το λιγοτερο επικινδυνη. Ντροπη σας
Ο Chris Assimakopoulos έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
1 ώρα
Εγκληματική αμέλεια με πολλές προεκτάσεις αυτό που κάνατε με δύο λέξεις. Δεν ήταν απλά ο χειρότερος αγώνας που έχω πάρει μέρος… Ήταν ένας εφιάλτης.
Ο Panos Makris έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
1 ώρα
Απαράδεκτη οργάνωση, υποτίθεται οι “experts” του καναλιού (παρόλο που καθυστέρησαν απαράδεκτα για να κόψουν και αλλά εισιτήρια) έπρεπε να αντιληφθούν την αλλαγή της ροής του ρεύματος. Ήμουν την ώρα της εκκίνησης στην γέφυρα και ήδη η ροη ήταν αργή μεν αλλά κόντρα στον αγώνα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε κανέναν καθώς οι κολυμβητές ήταν 2,5ωρες + μέσα και είχαν χάσει τις δυνάμεις τους. Το λιμεναρχείο δε, στο τέλος αυτό που έκανε ήταν να πάει με το φουσκωτό του από την Ποσειδωνία στα Ίσθμια (φαντάζομαι για έλεγχο μετά από 2,5ωρες), αντί άμεσα να διατάξει ο Λιμενάρχης την διακοπή του αγώνα. Ανάστατοι όλοι οι συγγενείς και γονείς μέχρι να δουν τους δικούς τους σε μια κούρσα 1-1,5 ώρας…
Ο Andreas Bisarakis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Κρίμα όλα πήγαν χάλια!!! Γεμάτο τσουχτρες, καθυστέρηση στην έναρξη και το χειρότερο από όλα τα ρεύματα αντίθετα, επίσημη ενημέρωση για το εάν ακυρώθηκε ο αγώνας ακόμα δεν υπάρχει, τί να πεις…κρίμα
Ο Sergios Manarakis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ οργάνωση.
Μεγάλη καθυστέρηση στην εκκίνηση με αποτέλεσμα να κολυμπάμε ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα, ενώ υποτίθεται ότι θα γινόταν το αντίθετο. Και ενώ οι διοργανωτές γνώριζαν, όπως αποδείχθηκε, ότι το ρεύμα θα αλλάξει κατά τις 12:00, επέλεξαν συνειδητά να μας “ρίξουν” από τον Κορινθιακό, αντί να αλλάξουν το πρόγραμμα, να στείλουν τα πλοία στον Κορινθιακό και να δοθεί εκκίνηση από τον Σαρωνικό, ως ΟΦΕΙΛΑΝ. Μετά ήταν όλο αστείες δικαιολογίες …
Περίπου μετά από δύομιση ώρες κολύμπι μας φόρτωσαν σε βάρκες λέγοντάς μας ότι ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Όμως αποδείχθηκε ότι υπήρχαν κολυμβητές που συνέχιζαν. Τη στιγμή εκείνη ήμουν περίπου στα 2,8 km. Δεν λέω ότι θα τερμάτιζα. Το πιο πιθανό είναι να εγκατέλειπα λιγό αργότερα. Ακόμα όμως και σε αυτό δεν δόθηκε σωστή ενημέρωση για να μπορεί ο κάθε κολυμβητής να αποφασίσει ελεύθερα αν θα συνεχίσει ή όχι.
Ο Dimitris Galanis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Η χειρότερη διοργάνωση που έγινε ποτέ. Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για ΤΟ ΦΙΆΣΚΟ. Από ΤΟ πρωί φάνηκε αλλά αυτό που έγινε μετά….
Ο Michael Antonoglou έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
ΝΤΡΟΠΗ σας που ΑΜΑΥΡΩΣΑΤΕ ετσι με ΚΙΝΔΥΝΟ αθλητων σημερα μια εκδηλωση που ητανε ΚΟΣΜΗΜΑ οσο την εκανε ο φιλος Βαμβακιδης…
ΑΙΣΧΟΣ για οσα γινανε σημερα… ουτε καν για φτυσιμο ειστε…
Ο Athanasios Iraklis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ξοδεψα αρκετά χρήματα να έρθω από θεσσαλονικη για να συμμετασχω σε αυτή τη διοργάνωση
Δεν απαιτω τα χρήματα πίσω .αλλά αν θέλουν να θεωρούνται υπεύθυνη διοργάνωση με ευθιξια θα πρόσφεραν δωρεάν σημμετοχη για του χρόνου στους αθλητές που πλήρωσαν και απογοήτευτηκαν .
Ο Spyros Bassios έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ημουν απ αυτους που καταφεραμε και τερματισαμε….κριμα για την διοργανωση να μη ξερετε το πιο βασικο απ ολα…ποτε αλλαζουν φορα τα νερα….και ακομα πιο κριμα για μας που ηρθαμε απο μακρια και ξοδεψαμε τοσα λεφτα…ελπιζω του χρονου να είναι διαφορετικά και αν η διοργανωση θελει να ειναι σωστή πρέπει να επιστρεψει αν οχι ολοκληρο το ποσο, τουλάχιστον τα μισα…επισης υδροδοτηση υπηρχε μονο σε ενα σημειο 2χλμ.πριν τον τερματισμο και ειχαμε πεθανει…και τελος να μας λενε οτι ο αγωμας εχει ακυρωθει για να μας μαζεψουν και να τελειώνει τ ολο φιασκο ενω οταν τερματισα μετρησε κανονικα ο χρονος μου.
Ο Lazaros Galonis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Δε φτάναν όλα τ’άλλα μέσα στο κόντρα ρεύμα στην καθυστέρηση της εκκίνησης του αγώνα ,το τραγελαφικό της υπόθεσης στον τερματισμό των ελίτ είχανε βάλει μία σκάλα Μπογιατζή για να κρατιούνται οι άνθρωποι να ανεβαίνουν στο σκάφος . Συγχαρητήρια στα παιδιά που τερματίσανε με τέτοιες συνθήκες μαύρο στην διοργάνωση επιεικώς απαράδεκτοι .
Ο Alkis Ioannidis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ένα πράγμα έπρεπε να κάνουν σωστά και δεν τα κατάφεραν…. Το (πολύ δυνατό) ρεύμα ήταν εναντίον των κολυμβητων στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής με αποτέλεσμα το 90% να μην μπορέσει καν να τελειώσει… Ανίκανοι
Ο Lampros Israelian έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Οι διοργανωτές ήταν απαράδεκτοι.Με κολύμπι κοντρα στο ρεύμα και τρομερές καθυστερήσεις για την έναρξη(τεραστιες ουρές αναμονής για την εγγραφή, αναμονή στον ήλιο και όρθιοι πάνω από 45 λεπτά για την εκκίνηση ,ζεστά νερά στο τέλος). Κρίμα, ο σύλλογος Ολυμπιονικών και τον Δήμος Λουτρακιου μας απογοητευσαν ΟΛΟΥΣ!!!!!!
Η Georgia Kollia έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Το χειρότερο event που εγίνε ποτέ. Είναι ντροπή σας να μη ξέρετε ποτέ αλλάζουν φορά τα νερά. Ντροπή και αίσχος. Πρέπει να δωθουν τα χρήματα πίσω σε αυτούς που συμμετείχαν. Ξεφτιλισατε έναν μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Ο Takis Ioannides έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Απαράδεκτη , κάκιστη διοργάνωση, με κόστος συμμετοχής 40 ευρω.
Οι βάρκες μάζευαν τους κολυμβητές, και είδαμε όλοι που παρακολουθούσαμε στην προβλήτα του τερματισμού, 3 ώρες και 15 λεπτά από την εκκίνηση, τουλάχιστον από 3 βάρκες να πέφτουν οι κολυμβητές 150 μέτρα περίπου πριν τον τερματισμό στο νερο, να κολυμπουν, και να τερματιζουν!
Κάποιοι από εμάς απευθυνθήκαμε στους διοργανωτές που παρέμεναν αμίλητοι. Κάποιος μάλιστα μας απάντησε ότι οι χρόνοι τους δεν θα μετρήσουν.
Από πόσες άλλες βάρκες έπεσαν κολυμβητές στο νερο, σε σημείο μη ορατό από την προβλήτα προβλήτα, για να σωθεί το γόητρο των αγώνων;
Άραγε, οι χορηγοί γνωρίζουν την αλήθεια των.πεπραγμένων;
Οι χορηγοί είναι γνωστες της αλήθειας;
Έλλειψη Παιδείας. Ντροπή.
Ο Διομήδης Σπινέλλης έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Απαράδεκτη διοργάνωση!
– Η εκκίνηση του μπλοκ 6 καθυστέρησε μία ώρα και είκοσι λεπτά, από την ώρα που είχε ανακοινωθεί στον ιστότοπο (11:50 έναντι 10:30).
– Πιθανότατα και λόγω της καθυστέρησης, βρεθήκαμε μετά από 50′ να κολυμπάμε αντίθετα στο ισχυρό ρεύμα.
– Δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για την ενημέρωση των αθλητών όταν άλλαξε το ρεύμα, ούτε σχετική ενημέρωση για το ενδεχόμενο κατά την εκκίνηση. Ο κάθε ένας βρέθηκε να κάνει ό,τι νόμιζε για να σωθεί.
– Δεν καταμετρήθηκαν ποτέ οι αθλητές που εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς αν κάποιοι αθλητές (ανάμεσά τους και μικρά παιδιά) συνέχιζαν να κινδυνεύουν μέσα στον ισθμό.
– Στο χώρο της εκκίνησης δεν υπήρχε καμία πρόνοια για το πού θα περπατάν οι αθλητές, που ήταν πια ξυπόλητοι.
– Στην εκκίνηση απουσίαζαν τα στοιχειώδη: μεγάφωνο για την ενημέρωση των αθλητών, νερό για του αθλητές που μέτραγαν πια πάνω από δύο ώρες από την εγγραφή, σκιά για πρόσθετη αναμονή που για μερικούς κράτησε πάνω από μια ώρα.
Θα πρέπει να ζητηθεί συγνώμη από τους αθλητές, να τους επιστραφούν τα χρήματα συμμετοχής και οι «υπεύθυνοι» να λογοδοτήσουν.
Η Joanna Sarantopoulou έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Όσα λένε οι παρακάτω είναι απόλυτα αληθή. Προσθέστε και τις τσουχτρες που τσιμπησαν κάμποσο κόσμο. Για κάποιο περίεργο λόγο εξαφανίστηκαν και όλοι οι staff με τις μπλε σκούρες μπλούζες και αφησαν τους καημένους εθελοντές να αντιμετωπίσουν τις διαμαρτηρίες. Πρέπει όμως να παραδεχτώ οτι η μουσική δεν σταμάτησε στιγμή να παίζει….όπως κατά την βύθιση του Τιτανικού!!!
Ελπίζω να δούμε ΑΜΕΣΑ μια ανακοίνωση από τους διοργανωτές που φωτογραφήθηκαν με καμάρι στην αρχή.
Ο Panos Marinis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Η διοργάνωση ήταν απαράδεκτη η καθυστέρηση στην ωρα εκινησης ηταν τετοια ωστε να κολυμπάμε κόντρα στα ρευματα ,υπήρχε κοριτσάκι που εκλαιγε μισή ωρα και επαθε υποθερμία ,στα 2 χλμ και μετα απο 1 ωρα κολύμπι έβλεπα τους αλλους συναθλητές να σταματανε και κάποιος απο εξω φωναζε ότι ο αγώνας ακυρωθηκε .Οταν φτασαμε με λεωφορείο στα ισθμια βλέπαμε τους “ελίτ”να τερματίζουν ,αυτοι δεν ξεραν οτι ακυρώθηκε ο αγώνας ;ή μήπως για να ισχυριστείτε ότι εμείς φταίμε που σταματήσαμε ώστε να μην επιστρεψετε τη συνδρομή ή να μην επαναλαβετε τον αγώνα ;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .
Ο Vasilis Batsis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL” — 1 αστέρι
Ξεφτιλες νουμερα χχχχ αρπαχτη κανατε δεν αφησατε να το κανουν περσι τα παιδια που ηταν ολα τελεια ξεφτιλα γιναμε μαζι σας να μη ξερετε τα χχχχχχχ τα ρευματα οτι πιο απλο φτου σας καραγκιοζηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες