ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τελευταίο 48ωρο εγγραφών για το Triathlon1, Loutraki - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τελευταίο 48ωρο εγγραφών για το Triathlon1, Loutraki


Το Λουτράκι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 15 Οκτωβρίου τον αγώνα της χρονιάς! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Μεσογειακό Κύπελλο Τριάθλου “Triathlon1” με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τους μαζικούς αγώνες των Age Groups Sprint Triathlon, Aquathlon και Super Sprint θα είναι ανοιχτές ως την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και γίνονται στο link

Οι εγγραφές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2017 γίνονται και αυτές στο παραπάνω link, αλλά θα είναι ανοιχτές μέχρι σήμερα Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και δεν θα δωθεί επιπλέον παράταση.

Την προκύρηξη του αγώνα με όλες τις τεχνικές λεπτομέριες μπορείτε να τη δείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, εδω:

#triathlon1 #triathlonhellas #wearetriathlon

Ακολουθείστε την διοργάνωση στα social media

Facebook

Instagram
 EOTRI triathlon long

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες