Ανεγκέφαλοι γέμισαν φόλες το Λουτράκι! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

Ανεγκέφαλοι γέμισαν φόλες το Λουτράκι!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Λουτρακιώτες σήμερα, αφού με το φως της μέρας είδαν αρκετά ζώα, σκυλιά και γάτες, να κείτονται νεκρά ή ημιθανή. Κάποιος ή κάποιοι ανεγκέφαλοι, τους είχαν ρίξει φόλες το προηγούμενο βράδυ. Δύο από αυτά τα περιστατικά έγιναν στις οδούς Μ. Μπότσαρη και 28ηςΟκτωβρίου. Μετά από επικοινωνία που είχε το Moriasnews με τον κτηνίατρο της περιοχής Ι. Λέκκα, που είναι γνωστός για την ευαισθησία του σε τέτοιες απάνθρωπες ενέργειες, μας ενημέρωσε ότι μόνο σήμερα συνολικά καταγράφηκαν 10 παρόμοια περιστατικά!
Τα περισσότερα ζώα τελικά κατέληξαν και δεν μπόρεσαν να σωθούν παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Δήμος έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα περισυλλογής, αποπαρασίτωσης και στείρωσης αδέσποτων ζώων και θα μπορούσαν όσοι «ενοχλούνται» να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο και όχι να γίνουν δολοφόνοι.
Φαίνεται όμως ότι η δολοφονία ανυπεράσπιστων ζώων είναι κάτι ευκολότερο γι΄ αυτούς και φυσικά δείχνει και το χαρακτήρα τους. Όπως δείχνει επίσης ότι είναι και επικίνδυνοι για την ίδια την οικογένειά τους και την κοινωνία. Γιατί όποιος φτάνει στο σημείο να δολοφονήσει και να δηλητηριάσει ζώα τόσο εύκολα και χωρίς ίχνος ενοχής, σίγουρα μπορεί να κάνει κακό και σε συνανθρώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες