ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ο Αρκάς σχολιάζει το νομοχέδιο για αλλαγή φύλου με μοναδικό τρόπο (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ο Αρκάς σχολιάζει το νομοχέδιο για αλλαγή φύλου με μοναδικό τρόπο (ΦΩΤΟ)

21

Στο νέο του σκίτσο ο Αρκάς μιλά για αλλαγή απόψεων που δεν αρκείται στη μία δήλωση όπως η αλλαγή φύλου, αλλά στην υπογραφή δύο μνημονίων.

Με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο διόρθωσης του φύλου ο δημοφιλής σκιτσογράφος Αρκάς βρίσκει την ευκαιρία να σχολιάσει την κυβερνητική πολιτική.

Στη νέα γελοιογραφία που «ανέβασε» στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Αρκάς μιλά για αλλαγή απόψεων που δεν αρκείται στη μία δήλωση όπως η αλλαγή φύλου, αλλά στην υπογραφή δύο μνημονίων.

arkas
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες