Εξαθλιωμένα αδέσποτα ζώα στην χωματερή Λουτρακίου ζητούν την βοήθειά μας (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017

Εξαθλιωμένα αδέσποτα ζώα στην χωματερή Λουτρακίου ζητούν την βοήθειά μας (φώτο)

Εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης εγκαταλελειμμένων και άρρωστων ζώων.

Πολιτισμένος: Αυτός που γνωρίζει το καθήκον του και σέβεται τον κόσμο και τους άλλους. Κάθε άλλο παρά πολιτισμένη χώρα δεν θα ονόμαζαν οι άνθρωποι που αντίκρισαν την κατάσταση στην χωματερή Λουτρακίου, εικόνες ντροπής, εικόνες εξαθλίωσης εγκαταλελειμμένων και άρρωστων ζώων.



Αυτή την στιγμή βρίσκονται πάνω από 150 ζώα μέσα και έξω απ την χωματερή, ζώα όλων των ηλικιών. Αν δεν δει ο κόσμος με τα μάτια του δεν μπορεί να κατανόηση την σοβαρότητα της κατάστασης, δεν θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει την κατάσταση αυτή κάθε αυτή με λόγια, για το πρόβλημα αυτό εννοείτε πως δεν ενδιαφέρθηκε ο δήμος, αν και βρίσκεται στον χώρο του και οι άνθρωποι του Δήμου βρίσκονται εκεί σε καθημερινή βάση.



Για άλλη μια φορά το έργο αυτό αναλαμβάνουν οι πολίτες, ευαισθητοποιημένος κόσμος έτρεξε να βοηθήσει με φάρμακα, τροφές και ρούχα (κουβέρτες, κτλ). Οι άνθρωποι που τρέχουν καθημερινά δεν ξεπερνούν τους οκτώ  και να τονίσουμε ότι ουδεμία σχέση έχουν με φιλοζωικές οργανώσεις ή ΜΚΟ ή έχουν κάποιο κέρδος πέρα απ' την αγάπη τους για τα ζώα. Κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει, με οποιονδήποτε τρόπο.

Χρειάζονται τροφές, ρούχα, φάρμακα και καταλύματα για προστασία από καιρικές συνθήκες. ΕΠΕΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κική 6933490614, Λεκος 6948883071

Δείτε φωτογραφίες







Πηγή:greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες