Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνικές απάτες: Έτσι εξαπατούσαν ηλικιωμένους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2017

Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνικές απάτες: Έτσι εξαπατούσαν ηλικιωμένους


Ακούστε επιτήδειους να τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους και να τους ζητούν χρήματα, λέγοντας ότι κάποιος συγγενής τους ενεπλάκη σε τροχαίο
Ανθρώπους της τρίτης ηλικίας έβαζαν στο στόχαστρο η σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες. Ο τρόπος δράσης τους ήταν καλά μελετημένος και οι απάτες τους, τους επέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά.
Αρχικά, όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ANT1, μέλος της σπείρας μόλις εντόπιζε ηλικιωμένο, τον ενημέρωνε ότι στενός συγγενής του (συνήθως το παιδί του) έχει εμπλακεί σε τροχαίο. Ο απατεώνας προσποιούνταν τον αστυνομικό και ζητούσε από το θύμα του μεγάλο χρηματικό ποσό για να σκίσει τα αποδεικτικά και να μην οδηγηθεί στη φυλακή.
Εάν ο ηλικιωμένος δυσκολευόταν να πειστεί, τότε επιστρατευόταν και δεύτερος απατεώνας, ο οποίος παρίστανε το παιδί του και εκλιπαρούσε τον ηλικιωμένο να δώσει ότι ζητά ο «αστυνομικός».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες