Στην τελική ευθεία η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Ψηφίζεται την Τετάρτη η τροπολογία για την αδειοδότηση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017

Στην τελική ευθεία η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Ψηφίζεται την Τετάρτη η τροπολογία για την αδειοδότηση


Αύριο Τετάρτη θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για τις τηλεοπτικές άδειες, που περιλαμβάνει την εισήγηση του ΕΣΡ, ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αδειοδότησης.
Μεταξύ άλλων στη νέα ρύθμιση οι άδειες ενημερωτικού προγράμματος που θα δημοπρατηθούν θα είναι μόνο γενικού περιεχομένου, ενώ καταργείται η κατηγορία «ενημερωτικού προγράμματος θεματικού περιεχομένου» .
Επίσης, επανακαθορίζεται η νομική μορφή και η έδρα των εταιρειών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία, καθιερώνεται υποχρέωση του ΕΣΡ για επαναπροκήρυξη σε περίπτωση που απονεμηθούν λιγότερες από επτά άδειες, εφόσον υποβληθεί αίτηση από ενδιαφερόμενο, ενώ υπάρχει ρητή απαγόρευση για προκήρυξη επιπλέον αδειών για όλη τη χρονική διάρκεια ισχύος των δημοπρατούμενων αδειών.
Σημειώνεται ότι έχει ήδη προηγηθεί η ομόφωνη απόφαση του ΕΣΡ, που όρισε το κατώτατο τίμημα στα 250 εκατ. ευρώ, ακριβώς στο ύψος που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία της περασμένης χρονιάς.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά την ανακύκλωση και την πλαστική σακούλα.
Διαβάστε την τροπολογία ΕΔΩ



athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες