Αγριεύει ο καιρός: Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και βουτιά του υδράργυρου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Αγριεύει ο καιρός: Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και βουτιά του υδράργυρου


Απότομή αναμένεται να είναι η αλλαγή του καιρού από σήμερα Δευτέρα, με δυνατές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και σταδιακή πτώση του υδραργύρου.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά, όπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι, θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας

Η θερμοκρασία, σε σταδιακή πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 22, στα κεντρικά από 10 έως 24 και νοτιότερα από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι προβλέπονται δυτικοί που στα δυτικά θα έχουν ένταση 3-5 μποφόρ και αργότερα 6 -7 μποφόρ, ενώ νότιοι, νοτιοδυτικοί θα πνέουν οι άνεμοι στα ανατολικά, εντάσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά ή πρόγνωση του καιρού:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά στα βορειοδυτικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Στερεά, την Θεσσαλία και την Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες.
Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες θα είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που από το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και από τη νύχτα στα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες