ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το πρώτο Loutraki Run είναι γεγονός στις 29/10 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Το πρώτο Loutraki Run είναι γεγονός στις 29/10


Μια σκέψη χρόνων υλοποιείται, και το Λουτράκι είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το πρώτο Loutraki Run 2017 την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων διοργανώνουν επίσημο αγώνα δρόμου, καταγεγραμμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία Στίβου IAΑF και από την AIMS. 

Το Loutraki Run θα περιέχει αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων , 3 χιλιομέτρων και 1 χιλιόμετρο. Το πρώτο Loutraki Run 2017 είναι γεγονός και θα υλοποιηθεί μέσα στο κεντρικό ιστό του Λουτρακίου και όλη η πόλη θα είναι μια γιορτή. 

Όλοι οι άνθρωποι του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου προετοιμάζονται διεξοδικά για το τεχνικό κομμάτι και ελπίζουμε πως αυτός ο αγώνας θα καθιερωθεί μιας και όλοι οι επίσημοι φορείς τέτοιων αγώνων συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. 

Η φόρμα εγγραφών άνοιξε και είναι η εξής :www.myrace.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες