Δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία μαγεμένοι με την περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2017

Δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία μαγεμένοι με την περιφέρεια Πελοποννήσου (pics,vid)


Την περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι και blogger από την Ρουμανία την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου προκειμένου να δουν αν η περιφέρειά μας μπορεί να γίνει ένας τουριστικός προορισμός για τους αναγνώστες των περιοδικών τους.

Η θεματική αντιπειφερειάρχης τουρισμού Κωνσταντίνα Νικολάκου συνομίλησε με τους εκπροσώπους του Ρουμάνικων Μέσων Επικοινωνίας και έλαβε τα καλύτερα σχόλια για την Πελοπόννησο και για τις υποδομές τουρισμού.

Οι δημοσιογράφοι από την Ρουμανία επισκέφθηκαν το Λουτράκι και θα συνεχίσουν την ξενάγησή τους στην Μεσσηνία, με στόχο να γνωρίσουν την κουλτούρα των Πελοποννησίων αλλά να δουν και τις ομορφιές του τόπου τις οποίες θα επικοινωνήσουν στους Ρουμάνους.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ένας προορισμός που μπορεί να παρέχει όλες τις υπηρεσίες του τουρισμού για όλα τα βαλάντια, κάτι που δείχνει ότι η Ρουμανία μπορεί να αγκαλιάσει και να ανοίξει δίαυλο τουρισμού με την περιφέρεια.








arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες