Τραγωδία δίχως τέλος στη Μάνδρα: Τρεις οι σοροί που εντοπίστηκαν. 19 οι νεκροί - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Τραγωδία δίχως τέλος στη Μάνδρα: Τρεις οι σοροί που εντοπίστηκαν. 19 οι νεκροί


Εντοπίστηκαν ακόμη δύο νεκροί από τους αγνοούμενους, όπως ανακοίνωσε το λιμεναρχείο, εντοπίστηκαν δύο σοροί στο κόλπο της Ελευσίνας.

Εντοπίστηκε ο 17 νεκρός. Συνεχίζεται η τραγωδία κάτω από τη λάσπη βρέθηκε η  σορός ενός ακόμη ανθρώπου που έχασε την ζωή του στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανέσυραν πριν από λίγο δυνάμεις της Πυροσβεστικής που συνεχίζουν τις έρευνες στην Μάνδρα.

Ο  Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Γιόβας, ο νεκρός εντοπίστηκε εντός επιχείρησης στην Μάνδα Αττικής, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου, και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες να ανασυρθεί. Καθώς υπάρχει διαρροή αερίου, όπως διευκρίνισε ο κύριος Γιόβας, η ανάσυρση είναι δύσκολη και δεν μπορούν οι πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία, ενώ ο χώρος της επιχείρησης είναι γεμάτος λάσπη και φερτά υλικά.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκει σε άντρα ή γυναίκα και αν πρόκετιαι για δηλωμένο αγνοούμενο, βρέθηκε σε επιχείρηση.

Συνολικά η Πυροσβεστική αναζητά έξι αγνοούμενους, από τους οποίους ένας είναι κυνηγός και δύο οδηγοί φορτηγών.

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Μπάμπη. Έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκαν για τρίτη νύχτα και η ζωή στη Μάνδρα να εξελίσσεται σε εφιαλτική. Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και να κάνει την κατάσταση ακόμα δυσκολότερη.

Δεκαέξι ανθρώπινες ψυχές χάθηκαν και περιουσίες καταστράφηκαν, ενώ στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και ο φόβος για το πλιάτσικο σε επιχειρήσεις και κατοικίες που σάρωσε οι κακοκαιρία. Πολίτες ανέφεραν πως έχουν δει περίεργες κινήσεις έξω από τα σπίτια τους, ενώ έχουν υπάρξει καταγγελίες για ληστείες.

Οι κάτοικοι είναι επίσης αντιμέτωποι με την έλλειψη νερού και τις κατά διαστήματα διακοπές ρεύματος.

Οι έρευνες για τους έξι αγνοούμενους στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας ξαναρχίζουν με το πρώτο φως της μέρας. Ένα από τα πολλά τραγικά πρόσωπα είναι και ένας 38χρονος οδηγός φορτηγών ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μάνδρας.

Ο αγνοούμενος εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα - Αταλάντη για λογαριασμό εταιρίας. «Ήταν λίγο πριν τις 7:00' το πρωί και κοιμόμουν όταν με πήρε ο Γιάννης στο τηλέφωνο...», είπε στο ο άνθρωπος που άκουσε για τελευταία φορά τον 38χρονο οδηγό στο τηλέφωνο. «"Έχουμε πρόβλημα. Είμαι στη Μάνδρα και έχω σταματήσει στην άκρη αριστερά στις καντίνες. Αυτοκίνητα πέφτουν πάνω μου. Κατεβάζει πολύ νερό", μου είπε» , συνέχισε.

Σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία, δεκαέξι άνθρωποι πλήρωσαν το υψηλότερο τίμημα, την ίδια τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, 13 νεκροί ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική, δύο από τη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας από το Λιμενικό και ένας αγνώστων στοιχείων από της θαλάσσια περιοχή στον Σκαραμαγκά. Πρώτη εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα 82 ετών, μέσα στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, στη Μάνδρα κι ακολούθως η λίστα των τραγικών θυμάτων δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.

Το τελευταίο θύμα της τραγωδίας, βρισκόταν στο σπίτι του το οποίο βυθίστηκε στα νερά και τις λάσπες. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 50 ετών.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες