Επικό: Σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης ρώτησαν τον ΓΑΠ πώς λένε τον πατέρα του - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Επικό: Σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης ρώτησαν τον ΓΑΠ πώς λένε τον πατέρα του


Το όνομα του Πατήρ μας ζήτησε νεαρή κοπέλα από τον ΓΑΠ σήμερα το πρωί σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης όπου ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να ψηφίσει στον β’ γύρο των εκλογών της Κεντροαριστεράς.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο κ. Παπανδρέου, εθισμένος πλέον στο να στέκεται στην ουρά για να ψηφίζει για την Κεντροαριστερά πήγε σε εκλογικό κέντρο της Κρήτης, έβγαλε τις απαραίτητες selfie με κόσμο αλλά και αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, και έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής για να ψηφίσει.

Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο tablet, είπε το αμίμητο: « Και το όνομα του πατέρα σας;»! Παρά το σούσουρο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και αφού απάντησε Ανδρέας, πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες