Οι φωτογραφίες των καλπών στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδουν τα νούμερα που ανακοινώνονται - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2017

Οι φωτογραφίες των καλπών στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδουν τα νούμερα που ανακοινώνονται


Ήδη στο διαδίκτυο ξεκίνησε ένας μικρός σαματάς με τις φωτογραφίες που έδειχνα κάλπες με κάποιες δεκάδες ψηφοδέλτια εντός τους σε μεγάλα εκλογικά κέντρα, διαψεύδοντας σαν εικόνα τις ανακοινώσεις που μιλάνε για μαζική συμμετοχή. Επίσης και οι ουρές είναι φαινόμενο ελάχιστων εκλογικών κέντρων.

Οι ουρές δεν υπάρχουν

Ενώ τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε για ουρές εμείς είδαμε τα παρακάτω:

Ο Στέφανος Μάνος πηγαίνει να ψηφίσει για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς! Καμία ουρά... ούτε μπρος, ούτε πίσω.
Ο Θεοχαρόπουλος μόνος ψηφίζει....
Οι κάλπες έχουν λίγα ψηφοδέλτια, κύριοι της Κεντροαριστεράς.

Οι φωτογραφίες από τις κάλπες (που εδώ και λίγη ώρα σταμάτησαν να βγαίνουν στην δημοσιότητα) μαρτυρούν χαμηλή προσέλευση. Στην Αχαία λ.χ. έχουμε 13 κάλπες, και το μεσημέρι πανηγύριζαν για 4.000 συμμετέχοντας (που και με το νούμερο αυτό, αναλογικά του πληθυσμού πάνω από 100.000 πανελλαδικά δεν βγαίνει).

13 κάλπες στην Αχαία,  στην φώτο από το κέντρο της Πάτρας βλέπουμε 50 ψηφοδέλτια, δηλαδή σε όλη την Αχαία αναλογικά είχαν ψηφίσει καμιά 5000ρια άτομα
Κάλπη στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι, με 25 ψηφοδέλτια


Πηγή:anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες