Καυστικός Αρκάς για τη φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη: Τη μισούν αυτοί που στο σχολείο μισούσαν όλες τις τάξεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017

Καυστικός Αρκάς για τη φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη: Τη μισούν αυτοί που στο σχολείο μισούσαν όλες τις τάξεις


Με αφορμή την κυνική ομολογία Τσακαλώτου-Χουλιαράκη

Δεν γλίτωσε από το πενάκι του Αρκά η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να φορολογήσει τη μεσαία τάξη, όπως το ομολόγησαν από το βήμα της Βουλής τόσο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης.

«Τη μεσαία τάξη τη μισούν αυτοι που όταν πήγαιναν σχολείο μισούσαν όλες τις τάξεις» γράφει στο καυστικό σκίτσο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Σε ένα δεύτερο - αλλά του ιδίου πνεύματος - σκίτσο, ο Αρκάς «καρφώνει» την κυβέρνηση για τη... σφαγή των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές λέει στο συνομιλητή του ότι δουλεύει για το δημόσιο και όταν εκείνος πιστεύει ότι μιλάει με δημόσιο υπάλληλο, τότε του απαντά «όχι, ελεύθερος επαγγελματίας».




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες