Βίντεο: Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι στην Τρίπολη πέφτει πάνω στο κοινό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2017

Βίντεο: Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι στην Τρίπολη πέφτει πάνω στο κοινό


Πανικός προκλήθηκε όταν σε αγώνες αυτοκινήτων, κοντά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, όταν ένα όχημα έπεσε πάνω στο κοινό που τους παρακολουθούσε, το απόγευμα της Κυριακής.

Αμέσως μετά την εκκίνηση δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να διαφύγει της πορείας του και να πέσει πάνω στους θεατές.

Το ατύχημα προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων θεατών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, αλλά κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει.

Δείτε την στιγμή του ατυχήματος και κατόπιν το ένα αυτοκίνητο να φεύγει από την πορεία του και να πέφτει στο πλήθος


















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες