O Νίκος Λόης υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2017

O Νίκος Λόης υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Του Νικολάου Γ. Λόη, Δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου..

ΠΡΟΣ

Τα Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου

Θέμα: «Γνωστοποίηση υποψηφιότητας μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου μας»

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας θυμίζω ότι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, για τις εκλογές για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού μας Συλλόγου, έχουν υποβληθεί 16 υποψηφιότητες και ανάμεσα σε αυτές είναι και η δική μου .

Τολμώ να σας το θυμίσω για να σας ζητήσω να με τιμήσετε, θεωρώντας ότι μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια στις αντιξοότητες και στους δύσκολους αυτούς καιρούς, που τόσο δοκιμάζουν την ύπαρξη και την υπόσταση του λειτουργήματός μας και συρρικνώνονται και πλήττονται βάναυσα τα δικαιώματα των πολιτών από τις εκάστοτε εξουσίες Δημόσιες ή ιδιωτικές…

Σίγουρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε μόνοι μας την κοινωνία αλλά μπορούμε να δείξουμε έναν διαφορετικό δρόμο στους πολίτες και να σταθούμε μπροστάρηδες στους αγώνες τους για την Δικαιοσύνη, που όλοι ποθούμε και είμαστε αρωγοί της.

Με εκτίμηση,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΛΟΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες