Α2 Handball Ανδρών: Με τη νίκη έφυγε από την Πάτρα ο Ποσειδώνας Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017

Α2 Handball Ανδρών: Με τη νίκη έφυγε από την Πάτρα ο Ποσειδώνας Λουτρακίου

Με τη νίκη έφυγε από την Πάτρα ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, ο οποίος επικράτησε της Ακαδημίας Πάτρας με 24-31, για την την 9η αγωνιστική της Α2 Handball ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Τούτση, που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένη, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη. Η ομάδα του Ποσειδώνα έμεινε για 4ο παιχνίδι αήττητη (τρεις νίκες, μια ισοπαλία) και με την 4η νίκη της συνολικά , έπιασε τα Βριλήσσια στην 5η θέση. Η ομάδα της Πάτρας γνώρισε την 5η ήττα και παραμένει στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 24-31
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-3, 2-5, 3-8, 5-10, 9-13 (ημ.), 10-15, 12-17, 12-20, 15-25, 19-27, 24-31

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Γιούπης 3, Παπαδόπουλος, Παναγιωταρόπουλος 2, Μαρκάτος 1, Σινούσης 1, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 5, Γεωργίου 4, Τλούπας, Βύρλος, Μακρυδάκης, Μάρκοβιτς 3, Κωνσταντινίδης, Τριανταφύλλου, Τόμοβιτς 5, Δεμίρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Κώστας Τούτσης): Αικατερίνης 6, Τσιέλος 1, Παλαιολόγος 1, Γκίκας 1, Δημητρόπουλος 9, Καπής, Τυφτικίδης, Μαρινάκης, Μπεκιάρης 3, Σταματίου, Βλαχογεώργος, Οικονόμου 1, Φίλης, Βασιλειάδης 5, Ρουμελιώτης 4.
Διαιτητές: Τσάμος, Φωκίτης. Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 0/2-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες