Γεμιστό Κοτόπουλο Με Κατσικίσιο Τυρί Και Εστραγκόν Από Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017

Γεμιστό Κοτόπουλο Με Κατσικίσιο Τυρί Και Εστραγκόν Από Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

ΥΛΙΚΑ

140γρ κατσικίσιο τυρί

1/2 λεμόνι, ξύσμα

1/2 μακριά κόκκινη πιπεριά τσίλι (χωρίς σπόρους), ψιλοκομμένη

1 κ.σ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο

αλάτι, κατά βούληση

πιπέρι, κατά βούληση

4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα

8 φέτες προσούτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το κατσικίσιο τυρί, το ξύσμα λεμονιού, την πιπεριά τσίλι, το εστραγκόν και λίγο αλατοπίπερο.

Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλου, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε με το μείγμα τυριού.

Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη κοτόπουλου και τυλίγουμε 2 φέτες προσούτο γύρω από το καθένα.

Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψί, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 18-20 λεπτά, μέχρι να ψηθεί, αλλά να κρατάει την υγρασία του.

dimitrisskarmoutsos.gr

mati-grnews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες