ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ;


Του Γιώργου Αλεξάτου

Η αλητεία ψήφισε! Και κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε απέναντι στη δημοκρατία και στο δικαίωμα έκφρασης και διαμαρτυρίας.

Το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε να συλλαμβανόμαστε και να ακολουθεί αυτόφωρη διαδικασία για τον εγκλεισμό μας στις φυλακές.

Το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση υπέρ των τραπεζών και κατά της δημοκρατίας.

Ποιους θέλετε να κλείσετε φυλακή, ρε κοινωνικά παράσιτα; Ποιους θα φυλακίσετε, ρε ξευτιλισμένα τίποτα; Έχετε καταλάβει τι σας περιμένει όταν ξεχειλίσει η οργή αυτού του κόσμου που τσαλαπατάτε; Τι να τα κάνετε τα λεφτά που τσεπώνετε κάθε μήνα, όταν θα σας κυνηγάμε στους δρόμους και δεν θα βρίσκετε μέρος να κρυφτείτε;

Πηγή: anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες