Λίγα για τον ορισμό του προδότη και τη σημασία των αλιευτικών ζωνών στην οριοθέτηση ΑΟΖ… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Λίγα για τον ορισμό του προδότη και τη σημασία των αλιευτικών ζωνών στην οριοθέτηση ΑΟΖ…



Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ
Αν θέλει κανείς να καταλάβει ποιός είναι προδότης και ποιός όχι, πρέπει να ξέρει τον ορισμό του προδότη. Προδότης λοιπόν είναι όποιος ή όποια παραδίνει Ελληνικό έδαφος. Να το μάθετε αυτό, για να μη βγαίνετε στα ιστολόγια και κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για να περνάει η ώρα. Στο δημοτικό το μαθαίναμε αυτό την εποχή μου. Τώρα μαθαίνουν τα παιδιά άλλα πράγματα για να μη “βλέπουν”, όταν ψηφίζουν.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
Οι ωραίες φωτογραφίες και η ενασχόληση με το τί κάνουν οι άλλοι στο εξωτερικό την ώρα που περνάνε καλά, που προσφέρουν καθημερινά τα ΜΜΕ της διαπλοκής, έχουν κάνει το λαό ψάρι. Οι ψευδαισθήσεις της πραγματικότητας που αφειδώς αυτά προσφέρουν αντί πληροφόρησης, δημιουργούν το υπόβαθρο για νέα φορολογικά μέτρα και χαμηλότερους μισθούς και συντάξεις, που κυβέρνηση και δανειστές απο κοινού ονομάζουν “μεταρρυθμίσεις”. Οι εφοπλιστές συνεχίζουν να έχουν κόκκινα δάνεια, να μη φορολογούνται και να χτίζουν πολλά δίς πλοία εκτός Ελλάδας. Το μαύρο χρήμα μέσω ναυτιλιακού συναλλάγματος, τα ναρκωτικά και τα λαθραία πάνε γόνατο ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου, σαν γνήσιοι εκφραστές της διαπλοκής τα έχουν βρεί με όλα τα τζάκια.

ΒΕΒΗΛΟΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ.
Τα εθνικά θέματα έχουν κουράσει τον κόσμο ενώ η συμπλοκή τους με Αγίους και τον αρχαίο κόσμο έχουν δημιουργήσει μια ταραχή εν κρανίω σε όσους διαβάζουν sites συνδεόμενα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την εθνική άμυνα ή που διαφημίζουν εταιρείες του χώρου και τα έργα Καμμένου. Ούτε η οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας προχώρησε επι Καμμένου ούτε τα σύνορα φυλάσσονται όπως πρέπει με αστείες δικαιολογίες ενώ τεχνολογικές λύσεις υπάρχουν. Το εμπόριο ψυχών στο Αιγαίο και τα ναρκωτικά έχουν πλέον και αριστερή σημαία.

Φαίνεται ότι οι πωλήσεις όπλων στις Αραβικές χώρες είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις συμφωνίες Βενιζέλου και Σάφα δις ευρώ, για τα υποβρύχια που δεν έγιναν. Κανείς δεν ξέρει πως Ελληνικά όπλα βρέθηκαν στη κατοχή του ΙΣΙΣ. Το κόλπο με τα όπλα ήταν πάντα καλά στημένο. Τα όπλα αγοράζονταν ακριβά και επωλούντο φτηνά μέσω μεσαζόντων σε μέρη που ήταν εστίες πολέμου ή που είχαν μπεί σε καραντίνα απο τη διεθνή κοινότητα. Πόσες φορές δεν είχαν βρεθεί όπλα στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Καμμένος ακολούθησες απλά την πεπατημένη. Είχαν προηγηθεί και άλλοι πρίν απο αυτόν και ίσως και πολύ μεγαλύτεροί του.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
Κατά την εκτίμησή μου έχουν γίνει πολλές παραδόσεις εδάφους, των οποίων τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζουμε π.χ. κρυφά μνημόνια, διεισδύσεις μέσω εμπορικών συμγφωνιών, άρνηση παραγωγής, μείωση οπλισμού για καλύτερη διαχείριση και μείωση δαπανών κοκ.
Ξεχωρίζω όμως τρείς, τις οποίες σας αναφέρω:
  1. Τα ανιστυνταγματικά μνημόνια και τη μη συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους το 2009(βλέπετε σχετικό θεωρητικό μοντέλο εδώ) μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή που στήθηκε απο την εποχή του Ανδρέα με τη συνεχή αύξηση του δημοσίου, με τη συνεχή αύξηση των δανείων και με τη συνεχή αποβιομηχάνιση της χώρας απο οικονομολόγους κάθε “τρύπας”. Υπενθυμίζω ότι επί Τσίπρα του κοινωφελούς και επί Καμμένου του φιλέμπορου, τα μνημόνια αναγνωρίστηκαν σαν “συνταγματικά” ενώ οι διάφορες “λίστες” θεωρήθηκαν σαν προϊόν εγκλήματος, άρα άκυρες, απο το ΣτΕ! Τόσο χάλι.

  2. Την μελλοντική συζήτηση για αλλαγή της ερμηνείας της συνθήκης της Λωζάννης (αυτό δήλωσε ο ΠτΔ Παυλόπουλους στη συνάντησή του με τον Ερντογάν) και τη δημόσια αποδοχή για αναβάθμιση της συνθήκης της Λωζάνης (αυτό δήλωσε ο περίφημος Τσίπρας στη κοινή μαλακή του συνέντευξη με τον Ερντογάν στο Μαξίμου). Αυτό δεν προέκυψε τυχαία. Σας είχα προειδοποιήσει με δύο άρθρα (βλέπετε εδώ και εδώ). Γιαυτό το ιστολόγιο αυτό είναι το πιο έγκυρο στην Ελλάδα. Υπάρχουν αποδείξεις. Αυτό που έλεγα πρίν μήνες έσκασε μπροστά στη μούρη σας. Καταλάβατε; Αυτά που έλεγαν άλλοι αναλυτές για πολλά θέματα και που πληρώνονται απο το υπουργείο Άμυνας δεν είχαν καμμία επιτυχία σε προβλέψεις και μάλιστα μαζικά…
  3. Τη οριοθέτηση των αλιευτικών ζωνών της Ελλάδας που συνεχώς φθίνουν διαχρονικά σε έκταση. Ο Βενιζέλος πρώτος (πάλι) δεν είχε συμπεριλάβει τη περιοχή της Ελληνικής ΑΟΖ που ανήκει στη περιοχή τη οποία διεκδικεί η Τουρκία απο την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό μετά την ιστορία της Στρογγύλης μαζί με τον δικηγόρο του Κουρή Παναγιωτόπουλο που ήθελαν να την κάνουν “τουριστικό” χώρο, ένα θέμα που ανέδειξα εγώ και ενόχλησε τότε πολλούς. Μετά ακολούθησαν οι “προτάσεις” Αβραμόπουλου για επικαιροποίηση του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ στο Αιγαίο και φτάσαμε στον ψευτο - Τσίπρα που απο το 2016 το Σεπτέμβρη, δεν έχει στείλει τις οριοθετήσεις των αλιευτικών ζωνών της χώρας στην ΕΕ, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πληρώνει πρόστιμο για αυτό. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΑΟΖ και αλιευτικές ζώνες είναι αλληλένδετα πράγματα. Δυστυχώς, οι “καθηγητές” Μαρκεζίνης, Καρυώτης, Ροζάκης και Συρίγος  το ξεχνούν όταν δεν πρέπει, όπως και την παρανομία της Ελλάδας να προκηρύσσει  κοιτάσματα σε περιοχές που είναι σε διεθνή ύδατα και σε καμμία ΑΟΖ (άρα σε ανοιχτή θάλασσα, αφού η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα της όπως και η Κύπρος). Aυτό επιθυμούν υπάλληλοι του Λάτση. Άλλη ιστορία… Προσωπικά είμαι υπερ της άμεσης οριοθέτησης της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας. Τα όσα ακούγονται απο τα ΜΜΕ των εφοπλιστών περί αντίδρασης της Τουρκίας είναι αστεία. Έχουν ξεχάσει όλοι τις αλιευτικές ζώνες… Πολλές χώρες οριοθετούν μονομερώς τις ΑΟΖ τους χωρίς απόλυτη σύγκλιση απόψεων. Απο κεί και πέρα υπάρχουν τα διεθνή δικαστήρια. Σημειώστε, ότι το θέμα των προκηρύξεων σε διεθνή ύδατα παλαιότερα και τώρα το θέμα των αλιευτικών ζωνών βγήκαν πρώτα εδώ, απο αυτό το ιστολόγιο. Οι άλλοι για κάτι άλλο μιλάνε.
Τί άλλο να εξηγήσω. Κολομβία είναι η χώρα. Κοιμάσθε όρθιοι. Σας κλέβουν και εσείς ονειρεύεσθε.
Τα μνημόνια έχουν υπογραφεί και θα ισχύουν μέχρι να αποπληρωθούν τα δάνεια ενώ για την εποπτεία είναι υπεύθυνος ο Παπαδήμος, που ο Καρατζαφέρης της Στοάς Αθηνών προώθησε για Πρωθυπουργό. Είναι συνεπώς ψευδεπίγραφο αυτό που λέει ο Τσίπρας, ότι “η Ελλάδα βγαίνει απο τα μνημόνια”. Του το είπαν και κάποιοι απο την ΕΕ. Λέει ψέμματα και όλα τα ΜΜΕ τον καλύπτουν σε αυτό, αφού είναι παρέα. Περιμένουν να τους χαρίσει τα δάνεια ή να τους δώσει και άλλα με αλλαγή ΑΦΜ ή με αποπληρωμές στο άπειρο, για να κάνουν πλοία στη Κίνα και στη Κορέα.

Η “ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΗ
Όπως και να το κάνεις.μεγάλα κέρδη χωρίς λαθραία και ναρκωτικά δεν γίνεται. Τα ύφαλα των πλοίων κρύβουν μεγάλα μυστικά. Σε πολλές χώρες οι  πολιτικοί είναι ελαστικοί και συνεργάσιμοι…

Η αγορά Ελληνικού ΜΜΕ απο Τούρκο επιχειρηματία παίζει έντονα και νομίζω ότι κάτι τέτοιο ήδη το συμφώνησε ο Τσίπρας, στη συνάντηση του με τον Ερντογάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες