Τρίτωσε: Εισβολή αναρχικών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Δραγασάκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Τρίτωσε: Εισβολή αναρχικών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Δραγασάκη


Εισβολή αναρχικών στο παλιό δημαρχείο Υμηττού, λίγο πριν από την έναρξη εκδήλωσης της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αναχικοί σήκωσαν πανό και πέταξαν φυλλάδια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να σχολιάζει το συμβάν μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter λέγοντας πως «η Αριστερά δεν έχει να φοβηθεί κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε μάχη θέσεων».



Tο πανό που ανήρτησαν έγραφε «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.»

Κατα τη διάρκεια της εισβολής κάποιοι από τους παρισταμένους αντέδρασαν με τον Γ. Δραγασάκη να ζητά την ολοκλήρωση της παρέμβασης τους

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες