Νέα τραγωδία στον Όλυμπο, εντοπίστηκε νεκρός ορειβάτης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2017

Νέα τραγωδία στον Όλυμπο, εντοπίστηκε νεκρός ορειβάτης


Νεκρός ανασύρθηκε ο δεύτερος ορειβάτης, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή «Καλόγερος» του Ολύμπου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ορειβάτης απεγκλωβίστηκε από το δύσβατο σημείο και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με ορειβατικό εξοπλισμό σε προσβάσιμο σημείο, προκειμένου από εκεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος ορειβάτης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας τραύματα και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, στη θέση Πριόνια στον Όλυμπο.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, ύστερα από τηλεφώνημα 37χρονου, ότι ο ίδιος, μαζί με ένα ακόμη άτομο 55 ετών, βρίσκονται σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Καλόγερος και χρειάζονται βοήθεια.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Αυτή είναι η τρίτη επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του. Την Κυριακή, δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες