Μαρτύριο για την γυναίκα που της κατάσχουν το σπίτι. Της κατάσχεσαν τον "ακατάσχετο" λογαριασμό που παίρνει την σύνταξη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2017

Μαρτύριο για την γυναίκα που της κατάσχουν το σπίτι. Της κατάσχεσαν τον "ακατάσχετο" λογαριασμό που παίρνει την σύνταξη

Δεν έχει τελειωμό το μαρτύριο για την γυναίκα που η εφορία της κατάσχει το σπίτι, είδηση που σας μεταφέραμε νωρίτερα.

Από ότι μας ενημέρωσε την βρήκε και άλλο "κακό", αφού της κατάσχεσαν 656€ από την σύνταξη της που μπήκαν σε "ακατάσχετο¨τραπεζικό λογαριασμό.

Χθες που το συνειδητοποίησε έσπευσε σε τραπεζικό κατάστημα όπου απλά της είπαν ότι έχει δίκιο και πρέπει να περιμένει 10 μέρες περίπου για να ξεμπλοκαριστεί ο λογαριασμός που παρανόμως μπλοκαρίστηκε!

Το πως θα τραφεί και θα καλύψει άλλες βασικές ανάγκες αυτή η γυναίκα, είναι θέμα που δεν απασχολεί την ανάλγητη κυβέρνηση μας.

Πάντως για το θέμα της κατάσχεσης του σπιτιού της, η τοπική επιτροπή του ΠΑΜΕ προγραμματίζει την Τρίτη 5/12 παράσταση στην εκεί εφορία συμπαραστεκόμενη στο δράμα της γυναίκα!

anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες