Περιβαλλοντικό έγκλημα στο πιο τουριστικό σημείο, στον Ισθμό της Κορίνθου - Tο drone συνέλαβε τους δράστες την ώρα που αδειάζουν φορτηγό με σκουπίδια (video - φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017

Περιβαλλοντικό έγκλημα στο πιο τουριστικό σημείο, στον Ισθμό της Κορίνθου - Tο drone συνέλαβε τους δράστες την ώρα που αδειάζουν φορτηγό με σκουπίδια (video - φώτο)



Οι πιο ντροπιαστικές εικόνες...
Περιβαλλοντικό έγκλημα στο πιο τουριστικό σημείο της Κορινθίας και όποιος θέλει πετάει ότι θέλει στον Ισθμό της Κορίνθου.
Το drone του Νότη. Δ. συνέλαβε τους δράστες την ώρα που αδειάζουν φορτηγό με σκουπίδια στην άκρη του Ισθμού.
O Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμος Κορινθίων τι κάνουν για την προστασία του περιβάλλοντος;;;

1 σχόλιο:

  1. τη να πω ιδικά ο Δήμος Λουτρακιου δεν κάνει τίποτα μόνο δημιουργεί παντού χωματερές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες