ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΤΑ ΙΣΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΤΑ ΙΣΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

]
Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το Σαββάτο στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλο στο Λουτράκι με ομάδα του Ποσειδώνα να ηττάται στις λεπτομερείς από τον Νηρέα Αμαρούσιου 22-23.
Το ματς ξεκίνησε  δυνατά  όπως προμηνυόταν για αυτό το παιχνίδι με το Λουτράκι να είναι αήττητο από τις αρχές Νοέμβριου και ο Νηρέας αήττητος στο πρωτάθλημα.   
Το ματς πήγαινε γκολ γκολ μέχρι το 25’ (11-11) όπου ο φιλοξενούμενος εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντίπαλου και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση έκλεισε το ημίχρονο (11-16).
Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας με όπλο την άμυνα του, ροκανίσαμε την διαφορά των πέντε τερμάτων και έφερε στα ισα το ματς 21-21 στο 57’. Στα τελευταία λεπτά ο Νηρέας με καλύτερες λύσεις και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντίπαλου, έφυγε με τους δυο βαθμούς τις νίκης, κλείνοντας το ματς 22-23. Ο Νηρέας συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στον όμιλο, έχοντας εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η αμάδα του Ποσειδώνα παρέμεινε στην 5η θέση με 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτό σιγής στην μνήμη του Πρόεδρου του Ποσειδώνα Λουτρακίου  ΦΙΛΗ ΒΛΑΣΣΗ, οπού η αθλητές του Ποσειδώνα τον τίμησαν με μαύρο περιβραχιόνιο, καθώς και του αδικοχαμένου αθλητή του φιλίππου Βέροιας Άκη Ψωμιάδη.  

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ 22-23
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-5, 7-7, 9-9, 11-11, 11-16 (ημ.), 14-17, 14-18, 16-19, 19-21, 21-21, 22-23

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Αικατερίνης 3, Παλαιολόγος, Γκίκας 2, Δημητρόπουλος 3, Καπής, Τυφτικίδης, Μαρινάκης, Μπεκιάρης 2, Σταματίου, Χατζηκωνσταντίνου, Βλαχογεώργιος, Δώδας, Οικονόμου, Φίλης, Βασιλειάδης 7, Ρουμελιώτης 5.

ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ (Μανώλης Γκούφας): Ζαλώνης 4, Στρούζας, Θεοδώρου, Αποστολίδης 8, Σταύρου 3, Μπακόπουλος 1, Καλογερόπουλος, Πανταζής 3, Ζαχαρίας 1, Καραδήμας, Αποστολόπουλος, Κελεπούρης, Παπαϊωάννου, Πάνου 3, Κακαβόγιαννης,
Διαιτητές: Καραπάνος, Αντάλης. Δίλεπτα: 3-2. Πέναλτι: 2/4-3/4 Αποβολή: Σταύρου (22:58)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες