42 παραβιάσεις από τους Τούρκους πάνω από το Αιγαίο την Καθαρά Δευτέρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 20, 2018

42 παραβιάσεις από τους Τούρκους πάνω από το Αιγαίο την Καθαρά Δευτέρα


Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το χορό των παραβιάσεων η Αγκυρα. Μόλις χθες σημειώθηκαν 42 παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο από εννέα τουρκικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα στις παραβιάσεις συμμετείχαν δύο οπλισμένα F-16, δύο μεμονωμένα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, ενώ παραβιάσεις πραγματοποιήθηκαν και από τους σχηματισμούς των τουρκικών F-16.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά επιφυλακής σύμφωνα πάντα με τους διεθνείς κανόνες.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες