Κίνδυνος κατάρρευσης του επαρχιακού δρόμου Λουτρακίου-Περαχώρας (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Κίνδυνος κατάρρευσης του επαρχιακού δρόμου Λουτρακίου-Περαχώρας (φώτο)


Οι τελευταίες βροχές επιδείνωσαν τα παλιά πέτρινα υποστυλώματα του επαρχιακού δρόμου Λουτρακίου-Περαχώρας στο σημείο λίγο πάνω από το κέντρο ''Βεράντα'' με κίνδυνο να καταρρεύσει και ο δρόμος....

Πρέπει άμεσα οι τεχνικές υπηρεσίες να επιδιορθώσουν την ζημιά που έγινε για να μην κλείσει ο δρόμος προς την ιστορική πρωτεύουσα του δήμου.

Την φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ι. Λογοθέτης ο οποίος και τόνισε την επικινδυνότητα της ζημιάς.
Μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο Περαχώρας υπεύθυνοι να λάβουν μέτρα για να μην θρηνήσουμε θύματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες