Μιχάλης Ζαμπίδης για το Σκοπιανό: Ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2018

Μιχάλης Ζαμπίδης για το Σκοπιανό: Ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους


«Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο fasebook..

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μας έχει συνηθίσει να τοποθετείται σε θέματα επικαιρότητας. Αυτή τη φορά όμως πήρε θέση για το Σκοπιανό. Ο Ελληνας αθλητής του κικ μποξ με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το οποίο συνδύασε με μία φωτογραφία με ελληνική σημαία γράφει:

«Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακομα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό… χωρίς συστολή. Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε.
Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται».

Δείτε την ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες