ΔΕΗ: Απορρίπτονται κατά χιλιάδες οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2018

ΔΕΗ: Απορρίπτονται κατά χιλιάδες οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου

Κατά χιλιάδες απορρίπτονται από το σύστημα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου που άνοιξε χθες, Πέμπτη.

Πολλοί πολίτες λόγω του χειμώνα έχουν ξεπεράσει τις 800 και 1.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο σε
κατανάλωση, με αποτέλεσμα το σύστημα να τους απορρίπτει !

Το υπουργείο Ενέργειας έχει ενημερώσει πλημμελώς τους 650.000 δικαιούχους ώστε να γνωρίζουν ότι θα μείνουν εκτός επιδότησης σε περίπτωση που η κατανάλωσή τους ξεπεράσει τα όρια είτε της κατανάλωσης είτε τα περιουσιακά.


Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.idika.gr/kot/ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης και οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στη φορολογική βάση δεδομένων, TAXISnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να εισέλθουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες