Αργολίδα: Κάλυψε με μια τεράστια Ελληνική Σημαία 140 τ.μ. το σπίτι του ( εικόνες βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

Αργολίδα: Κάλυψε με μια τεράστια Ελληνική Σημαία 140 τ.μ. το σπίτι του ( εικόνες βίντεο)

Με μία τεράστια Ελληνική σημαία κάλυψε το σπίτι του ένας κάτοικος της Νέας Κίου του Δημου Άργους Μύκηνων στην Αργολίδα την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018.

Η εν λόγω σημαία έχει ούτε λίγο ούτε πολύ μέγεθος 140 τετραγωνικά μέτρα.

Την Σημαία τοποθέτησε στο σπίτι του ο Ιωάννης Αθανασόπουλος κάτοικος Νέας Κίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται εδώ και πάρα πολλές ημέρες στις φυλακές της Τουρκίας, καθώς και για να τιμήσει με αυτό το τρόπο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Το θέαμα εντυπωσιακό καθώς και η τεράστια σημαία φαίνεται από πολύ μακριά.



ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες