Ραχήλ Μακρή: «Κάθε προσπάθεια κλονισμού και εκτροπής της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης μέσω των ανηλίκων μαθητών από την παρέα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα πέφτει στο κενό» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

Ραχήλ Μακρή: «Κάθε προσπάθεια κλονισμού και εκτροπής της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης μέσω των ανηλίκων μαθητών από την παρέα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα πέφτει στο κενό»

Με μια απόφαση κόλαφο, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε σήμερα, ότι η από 7.9.2016 απόφαση του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με την οποία επήλθε ριζική αλλαγή στο χαρακτήρα και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών στις τάξεις Γ΄ έως ΣΤ' Δημοτικού και του Γυμνασίου είναι πολλαπλά αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
Η απόφαση αυτή, καταδεικνύει περίτρανα την προσπάθεια της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να παραβιάσει την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης, να εμποδίσει την εμπέδωση και συνέχιση της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης, να κλονίσει την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση, να παρέμβει στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των μαθητών που δεν διαθέτουν την κριτική αντίληψη των ενηλίκων και να τους εκτρέψει από την Ορθόδοξη Χριστιανική συνείδηση. Να στερήσει από τους μαθητές του Ορθόδοξου Χριστιανικού Δόγματος, το δικαίωμα να διδάσκονται αποκλειστικά τα δόγματα, τις ηθικές αξίες και τις παραδόσεις της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, την ώρα που η νομοθεσία προβλέπει για μαθητές Ρωμαιοκαθολικούς, Εβραίους και Μουσουλμάνος να διδάσκονται αυτοτελώς το εν λόγω μάθημα.
Το Μέτωπο Νίκης συγχαίρει την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλο, την Εστία Πατερικών Μελετών και τους γονείς για την προσφυγή τους στην Δικαιοσύνη και τον αγώνα υπεράσπισης των συνταγματικών κατοχυρωμένων ιερών και οσίων των Ελλήνων.
Οι Έλληνες είμαστε Ορθόδοξος Λαός και κάθε προσπάθεια υποκριτών κυβερνώντων και μορφωμάτων να τον απομακρύνουν από τον Ιησού Χριστό που δίδαξε την αγάπη και μόνο και όχι την βία, όπως το Ισλάμ που ασπάζονται οι ίδιοι, θα καταπέφτει στο κενό. 
Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης



Μέτωπο Νίκης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες