Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε οτι είναι απίθανο να χάθηκαν στο Μονοπάτι των Καστανιών οι Έλληνες Στρατιωτικοί στον Έβρο και δεν υπήρχε περιπολία σε εξέλιξη ,αλλά απαγωγή & Αρπαγή!
Οτι ήταν σχεδιασμένη η Επιχείρηση δεν χωρά καμιά αμφιβολία και σε αυτό συνηγορούν όλα απο την μεταφορά και την ανάκριση και όταν λέμε ανάκριση απο τους Τούρκους δεν εννοούμε ανάκριση με ερωτήσεις του τύπου πως βρεθήκατε εδώ και τέτοια χαζά!
Το ξύλο πήγε σύννεφο είτε μας αρέσει ,είτε όχι …
Απίστευτο να είναι Περιπολάρχης Αξιωματικός με βαθμό Υπολοχαγού ημέρα Πέμπτη και πρωινή ώρα αυτό σε καμιά περίπτωση …Η Μόνη εξήγηση είναι οτι ο έμπειρος Υπαξιωματικός έδειχνε το δρομολόγιο στον Αξιωματικό ,αλλά εδώ είναι και τα ερωτήματα!
Πως οι Τούρκοι ήξεραν οτι Αξιωματικός θα πέρναγε την συγκεκριμένη ώρα και απο το δρομολόγιο αυτό ; Γιατί δεν αντέδρασαν οι Έλληνες Αξιωματικοί ;
Το ότι τους άφησαν να επικοινωνήσουν μέσω κινητών με την Μονάδα τους κατά την σύλληψη τι μας λέει;..Ποιες Στρατιωτικές ενέργειες έγιναν ,αν έγιναν αμέσως μετά την σύλληψη που να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι ήταν πεζοί !
ΤΟ ΓΕΣ αποκρύβει το Γεγονός και το κάνει γνωστό μετά απο 24ώρες και ενώ η Κυβέρνηση χαζογελά στις Παραδόσεις των Υπουργείων και στην Ορκωμοσία στο Προεδρικό, ενώ στον Έβρο έχουν όλοι παγώσει !
Οι Τούρκοι με την επιχείρηση αυτή έκαναν τους Τούρκους να ξεχάσουν τους νεκρούς στο Αφριν

Ο Διεθνολόγος Θανάσης Δρούγος μιλώντας σήμερα το πρωί στο «Ε» αποκλείει να χάθηκαν οι Αξιωματικοί και μιλά για Αρπαγή-Απαγωγή σχεδιασμένη απο τους Τούρκους!
Απίστευτο πάντως είναι και το γεγονός να εμπλέκεται η Πρεσβεία των ΗΠΑ έστω και με δηλώσεις …Πληθαίνουν τα σημάδια αυτό που δυστυχώς λέγαμε από την πρώτη στιγμή ….Οι Τούρκοι θα κάνουν θέαμα τους Αξιωματικούς για σπάσιμο του Ηθικού στον Έβρο !
Ενα σημείο που δεν μπορούν να περάσουν ποτέ …Αλλά θα δούμε ίσως αν θα πέσουν κεφάλια ,ή θα το περάσουμε και αυτό χαλαρά -χαλαρά;
veteranos.gr