Δημοσιογράφος τραυματίστηκε στο μάτι από τα χημικά (φωτο - βιντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

Δημοσιογράφος τραυματίστηκε στο μάτι από τα χημικά (φωτο - βιντεο)


«Έφαγα τα υγρά δακρυγόνα στο μάτι, το καταλάβατε;» - Δείτε το φωτορεπορτάζ

Στο μάτι τραυματίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, Δημήτρης Λάππας, από τα δακρυγόνα στη διάρκεια της έντασης που
σημειώθηκε την Τετάρτη στη συγκέντρωση μελών της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ο δημοσιογράφος μετέβη σε ιδιωτική κλινική για τις πρώτες βοήθειες και με το μάτι δεμένο επέστρεψε στο σημείο της κινητοποίησης προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους αστυνομικούς.

«Έφαγα τα υγρά δακρυγόνα στο μάτι, το καταλάβατε;», είπε απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς.




Βίντεο-Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος, πηγή

Πηγή: reek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες