ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ .ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ - Πού το πας Νίκο Μιχαλολιάκο; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ .ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ - Πού το πας Νίκο Μιχαλολιάκο;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πιθανώς να σας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018, όπου έγραφε με πηχυαίους τίτλους: “Έδωσαν τα χέρια Γιώργος – Νίκος για να καταλάβουν την Εξουσία;”! Με μικρότερους τίτλους αναφερόταν η εν λόγω εφημερίδα στην πρώτη σελίδα: “Στόχος η πατριωτική διακυβέρνηση της χώρας. Οργιάζει το παρασκήνιο για πολιτική διεργασία και συνεργασία ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και την Εθνική Ενότητα του ΛΑΟΣ”!
Είδηση, που βγήκε από την εφημερίδα “Μακελειό” μετά την παρουσία του Γραμματέως της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δίαυλου ΑΡΤ – ιδιοκτησίας Γιώργου Καρατζαφέρη – το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου 2018, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν πολιτικά απέναντι από το Νίκο Μιχαλολιάκο!


Ωστόσο, προσωπικά δεν μου δημιούργησε καμιά έκπληξη το γεγονός, αφού λόγω της υψηλής πληροφόρησης που είχα, έγραψα το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα και στη στήλη μου “Τσουκνίδα” με τίτλο: Νίκο… Γιώργο… καλά στέφανα…
«Ένα “πουλάκι” υψηλής πληροφόρησης μας ενημέρωσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε να συναντήσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο και η συνάντηση έγινε!
Μπορούν να μας ενημερώσουν, αν στην κουβέντα που έκαναν συμφώνησαν να γίνει πολιτική ανακωχή ώστε ο ένας να μην χτυπάει τον άλλο;
Αν συνέβη αυτό, τότε επαληθεύεται ότι, ο Καρατζαφέρης είναι πολιτική αλεπού! Γιατί, σε αυτήν την περίπτωση έχει να κερδίσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης! Τι θα έχει άραγε να κερδίσει από αυτήν την συμμαχία ο Νίκος Μιχαλολιάκος;
Ωστόσο, κατά το παρελθόν πολλές φορές ερίζουν αλλά τελικά πάντα τα βρίσκουν!
Μου θυμίζουν οι Μιχαλολιάκος – Καρατζαφέρης τις γάτες, που σκούζουν και κανείς δεν γνωρίζει αν μαλώνουν ή αν κάνουν έρωτα»!

Να μας απαντήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος…

Έτσι, επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα από τα γεγονότα – όπως άλλωστε τόσες και τόσες φορές – και απομένει να τους ευχηθούμε: Να ζήσετε και …καλούς απογόνους Νίκο και Γιώργο!
Παρά ταύτα, θα θέλαμε να μας απαντήσει ευθέως ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής για τα οφέλη που ελπίζει να αποκομίσει, δίνοντας τα χέρια με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, εκτός από την πολύ μικρή έως ελάχιστη προβολή του κόμματός του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Καρατζαφέρη!
Γιατί, προσωπικά πιστεύω ότι, η Χρυσή Αυγή θα χάσει από αυτήν την συνεργασία, την στιγμή που τα ποσοστά της ανέβαιναν λόγω της σθεναρής και πατριωτικής της θέσεως στα Εθνικά θέματα!
Επίσης, να μας πει ευθέως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αν υποσχέθηκε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Χρυσής Αυγής στον Γιώργο Καρατζαφέρη! Γιατί, η “πολιτική αλεπού” Γιώργος Καρατζαφέρης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με λιγότερα ανταλλάγματα! Από τη στιγμή, που κόμμα ΛΑΟΣ δεν υπάρχει, ούτε βέβαια “Εθνική Ενότητα” μετά και την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπαλτάκου! Εκτός και εάν υφίσταται κάπου στον Κόσμο όλο, “Εθνική Ενότητα” με ένα μόνο κόμμα απονευρωμένο και ανύπαρκτο!
Επίσης, να μας απαντήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, εάν πήρε την εντολή συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του!
Αλήθεια, γνωρίζει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα αυτήν την συνεργασία; Τι έχουν να πουν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παππάς; Γνώριζαν αυτήν την πολιτική συμμαχία του αρχηγού τους με τον Μνημονιακό Γιώργο Καρατζαφέρη; Συμφωνούν με αυτήν την “τερατογέννηση”;
Δεν οφείλουν να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που βγάζουν σπυράκια όταν ακούν το όνομα Καρατζαφέρης;
Πάντως, η απορία μου λύθηκε! Στην προκειμένη περίπτωση, οι “γάτες” δεν σκούζουν επειδή μαλώνουν, αλλά από τον παράφορο – παθιασμένο και ξαφνικό τους έρωτα!  

Ο Καρατζαφέρης ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

Στο σημείο αυτό θα σου θυμίσουμε κ. Μιχαλολιάκο πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών – και του Κώστα Σημίτη - Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές!

Αποτέλεσμα εικόνας για κυβέρνηση Παπαδήμου

Έτσι, θα θέλαμε να μας πει ο Αντιμνημονιακός Νίκος Μιχαλολιάκος, πως θα κάνει κολεγιά με τον Μνημονιακό Γιώργο Καρατζαφέρη;
Μήπως τελικά, το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν βρωμάει μόνο στα μεγάλα κόμματα, αλλά και στα μικρότερα;  

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΛΟΛΙΆΚΟς ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗς

Γνώριζε ή δεν γνώριζε αυτή τη συνεργασία η Σοφία Παραδείση;

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ TV, που παρουσιάζει ο Αντώνης Μυλωνάκης, όπως προαναφέραμε, ήταν φιλοξενούμενος ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, το βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου, ως αποτέλεσμα της πολιτικής ανακωχής – συνεργασίας κατά τον Στέφανο Χίο -  των Καρατζαφέρη και Μιχαλολιάκου!
Όμως, την “ευχάριστη ατμόσφαιρα” που είχε δημιουργηθεί την χάλασε η δημοσιογράφος του σταθμού κ. Σοφία Παραδείση! Η οποία εκνεύρισε με την επιμονή της και τις ερωτήσεις της τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και έκανε τον Αντώνη Μυλωνάκη να ιδρώνει και να  χάνει το χρώμα του!
Η κ. Σοφία Παραδείση, είναι από τις παλαιότερες υπαλλήλους του καναλιού Καρατζαφέρη και αυτό από μόνο του μπορεί να λέει πολλά!
Έτσι, ή δεν την είχαν ενημερώσει για την πολιτική κολεγιά Καρατζαφέρη – Μιχαλολιάκου και είχε μείνει στο “χτυπάμε τη Χρυσή Αυγή όπου τη βρούμε”, ή ήταν “δασκαλεμένη” να ενεργήσει ως προβοκάτορας, όπως μας ενημέρωσε το ίδιο πουλάκι που μας έδωσε και την είδηση της συμμαχίας Νίκου – Γιώργου, που πρώτοι αποκαλύψαμε το περασμένο Σάββατο!   
       
Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος…
Από την άλλη θα μου πείτε, τι δουλειά έχει ο Στέφανος Χίος να “προωθεί” τον Γιώργο Καρατζαφέρη μέσω της εφημερίδας “Μακελειό”;
Θα σας απαντήσω πως, ο Στέφανος Χίος, εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ! Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!
Όμως, ο πάλαι ποτέ καλός μου φίλος Στέφανος Χίος, αφού υπήρξα και συνεργάτης του στις τηλεοπτικές εκπομπές του “Μακελειό”, αλλά και στις πρώτες εκδόσεις της εφημερίδος “Μακελειό” (σ.σ. αμισθί),  πού πήγε και έμπλεξε;
Όταν, ο Στέφανος Χίος κατηγορούσε την πολιτική αλητεία του Καρατζαφέρη διά μέσω των εκπομπών του και του κόλλησε το προσωνύμιο “κωλοτούμπας”;   
Όταν, τον Νοέμβριο του 2011 μου έδωσε τηλεοπτικό βήμα – που δεν μου έδωσε κανένας άλλος δημοσιογράφος – στο Kontra Channel για να καταγγείλω το Γιώργο Καρατζαφέρη, που μετάλλαξε ένα πατριωτικό κόμμα, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, σε κόμμα Συστημικό, νεοταξικό, σε κόμμα των μεγαλοαστών!


Αποτέλεσμα εικόνας για ο αποστόλου καταγγέλλει καρατζαφέρη στον στέφανο χίο

Όταν, ο Στέφανος Χίος, που πολέμησε - ο μόνος δημοσιογράφος - σθεναρά την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, πού συμμετείχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και έπαιρνε τηλέφωνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους Κουρήδες, για να μας διώξουν από το κανάλι! Πού αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου ως ο “τρελός με το κόκκινο κασκόλ”;    
Ο Στέφανος Χίος που είχε ενδοιασμούς για το τι ακριβώς είχε γίνει με τις επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα του ΛΑΟΣ από την είσοδό του στην Ευρωπαϊκή Βουλή (2004 και 2009) και από την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή (2007 και 2009)!
Ο Στέφανος Χίος, πού ανέλαβε “Σταυροφορία” για το ένα (1) εκατομμύριο ευρώ που διέθεσε το κόμμα του ΛΑΟΣ στο πάλαι ποτέ “Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής”, το επονομαζόμενο “Ταμείο της φτώχειας” και δεν γνωρίζουμε αν γύρισε στο ταμείο του ΛΑΟΣ, όταν το “Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής” διαλύθηκε;  
Αλήθεια, τι απέγινε με την αναφορά του Γιάννη Δαραβίγγα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών γι΄ αυτό το ένα εκατομμύριο;
Πάντως, όπως και να έχει, τιμώ τον Στέφανο Χίο, αφού έχει κάνει αγώνες εναντίον της καθεστηκυίας τάξεως της Πατρίδος και είναι η πρώτη φορά που κάνω την όποια αναφορά στο όνομά του, από τη λήξη της συνεργασίας μας! Που προήλθε από τη δική του συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (σ.σ. ως γνωστόν υπήρξα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΛΑΟΣ, μετέχοντας επί οκτώ (8) χρόνια στο ανώτερο θεσμικό του Όργανο, το Εκτελεστικό Γραφείο και διατελέσας εκτός των άλλων επί τετραετία Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος)!


Σχετική εικόνα


θρτ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες