Νομοθετικές παρεμβάσεις για την προστασία των ΜΑΤ από τους αγωνιστές (!) κατά των πλειστηριασμών ζητά η Ένωση Αστυνομικών Αττικής! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

Νομοθετικές παρεμβάσεις για την προστασία των ΜΑΤ από τους αγωνιστές (!) κατά των πλειστηριασμών ζητά η Ένωση Αστυνομικών Αττικής!


Με μια απαράδεκτη αλλά και αρκετά περίεργη ανακοίνωση της, η ηγεσία της ΈνωσηςΑστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής καταγγέλλει την πολιτική και φυσική ηγεσία των ανδρών των ΜΑΤ ότι αφήνουν τους τελευταίους σε μύριους κινδύνους (!) και δεν τους προστατεύουν από τους αγωνιστές που μάχονται κατά των πλειστηριασμών και τους αφήνουν ανυπεράσπιστους απέναντι τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων μετατρέπεται σε όργανο των ΜΑΤ, τους άνδρες των οποίων εμφανίζει ως απροστάτευτα θύματα και ζητά νομοθετικές παρεμβάσεις για την προάσπιση της ζωής τους, πράγμα που σημαίνει αυταρχικά ιδιώνυμα μέτρα κατά των ακτιβιστών που προασπίζουν τα σπίτια και τις περιουσίες του λαού και «απελευθέρωση» των ΜΑΤ, ώστε να μπορούν να επιδίδονται χωρίς κανέναν έλεγχο σε πολύ πιο δυναμικέςεπιθέσεις κατά των διαδηλωτών έξω από τα συμβολαιογραφεία.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων αποδοκιμάζει βεβαίως τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αλλά τα αιτήματα στα οποία καταλήγει δεν απαιτούν να σταματήσουν αυτοί οι πλειστηριασμοί και να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται τα ΜΑΤ ως ασπίδα για την διεξαγωγή τους αλλά, δυστυχώς, το αίτημα τους είναι η προστασία των ΜΑΤ με ιδιώνυμα, κατασταλτικά και ποινικά μέτρα και με απελευθέρωση των επιχειρησιακών τους δυνατοτήτων.

Εντύπωση προκαλεί το προειδοποιητικό ύφος της ανακοίνωσης και το γεγονός ότι με μήνυση τους από τις 22/1 έχουν στραφεί κατά διαδηλωτών ως φυσικών αυτουργών στους τραυματισμούς ανδρών των ΜΑΤ, τραυματισμούς τους οποίους οι διαδηλωτές δεν έχουν διαπιστώσει μέχρι τώρα.

Τέλος, τέτοιου είδους ανακοινώσεις, το μόνο που προμηνύουν είναι την έξαρση των κατασταλτικών μέτρων ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών με οδυνηρές και επικίνδυνες συνέπειες.

Κάποιοι θύτες εμφανίζονται ως θύματα και κάποια κέντρα ίσως επιζητούν βαριά τραυματίες ή μήπως νεκρούς (;).

Έλεος!
Με το ένα χέρι ληστεύουμε σπίτια και με το άλλο εγκληματούμε.
Οι τράπεζες uber alles.
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες