«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» – ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! Εισερχόμενα x - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

«ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» – ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! Εισερχόμενα x


Δικαίωμα εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ έδωσε σε «πρόσφυγες και μετανάστες», το ΔΣ του ΟΑΕΔ (κατόπιν κυβερνητικής εντολής Τσίπρα-Καμμένου), δίνοντάς τους έτσι δικαίωμα πρόσβασης στα επιδόματα και στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Με τον τρόπο αυτό σπάει ένα ακόμα «άβατο» για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους από τον ελληνικό λαό...αλλά προσκεκλημένους των Τσίπρα και Καμμένου, οι οποίοι θα απολαμβάνουν προνόμια υπέρ των αδυνάτων, που υπάρχουν επειδή πληρώνουν από το υστέρημά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Πρόκειται για ένα ακόμα… θαύμα της «πρώτης φοράς αριστερά»!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες