Σύγκρουση ΚΤΕΛ με αγριογούρουνο 70 κιλών στους Γαργαλιάνους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 10, 2018

Σύγκρουση ΚΤΕΛ με αγριογούρουνο 70 κιλών στους Γαργαλιάνους


Θανάσιμα τραυματίστηκε ένα αγριογούρουνο έξω από τους Γαργαλιάνους όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην περιοχή Λιβάρτζι Γαργαλιάνων. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Χώρα, συγκρούστηκε με το αγριογούρουνο λίγο πριν τη Φλόκα, στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνων - Χώρας.

Το ζώο, βάρους περίπου 70 κιλών, τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν δυο επιβάτες και ο οδηγός, υπέστη υλικές ζημιές και δεν συνέχισε το δρομολόγιο του καθώς από τη σύγκρουση έσπασε το μπροστινό δεξί φανάρι.

Ο οδηγός του λεωφορείου άμεσα κάλεσε την Αστυνομία όπου και κατέγραψε το συμβάν, ενώ οι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν στον τελικό προορισμό τους με ταξί σύμφωνα με το gargalianoionline.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες